رضا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
رضا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه باز اخراج شده بود؟ (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm142) حتما باید میومدی اینطوری پی پی میکردی تو فضای تاپیک؟ (sm56) اینهمه خودمُ پاره کردم شادش کنم (sm56)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاره شدی؟؟ از کجات؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا الان من غلط کردم بیاید:
مُ میرُم به بندر سی هوای یارُم ........ همون یاری که میگُم خیلی دوسش میدارُم
خوشگل و طنازی وای چه بلایی دختر(قابل توجه سینا) .... خوشگل و با نمکی وای چه بلایی دختر!
حالا همه باهم : واایی چه بلایی دختر واییی چه بلایی دختر
خوبه؟؟
پیامک تبریک قبولی کنکور ندارین دم دستتون ؟؟؟
پیامک قبولی کنکور؟؟ اینو تا حالا ندیده بودم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
براش بزن : همین که نریدی خودش خیلیه تبریک!
نه بابا از ریدن گذشته طرف دانشگاه دولتی سمنان رشته ی دامپزشکی قبول شدهنقل قول:
تو وقتی پاره میشی از کجات پاره میشی؟نقل قول:
نه دیگه ممنون پی پی کردنت موثر تر واقع شد!
پس بزن: از اینکه کتاب های خیلی سبز خوندی و نتیجه ی خیلی قهوه ای گرفتی بهت افتخر میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
MP3 320[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
MP3 128[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm82)
قهوه ای ؟؟؟ (sm54) باو طرف دامپزشکی قبول شده , قراره داکتر بشه کلی درآمد کسب کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]