(sm70) سینجول
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70) سینجول
باشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
نوشین لبان (sm172)(sm50)
"رانندگی در مستی" نه هرگز ماشینی داشته ام، نه گواهی نامه دارم، نه رانندگی بلدم و نه در عمرم ماشینی را حتا برای چند متر هم که شده رانده ام
اما ترانه و کتابی دارم با نام "رانندگی در مستی". این تناقض از کجا میاید؟ شاعران دروغ گویان بزرگند یا آنچه به شعر درمیاید ناداشته و نابه چنگ های شاعر است؟
شاید این ترانه آینه ی کلیتِ زندگی شخصی من باشد که در آن همیشه فارغ از خط کشی ها و چراغ قرمزها رانده ام و به قول " نیچه" خطرناک زندگی کرده
(sm2)
(sm25)
مارادونا هم اگه با تتلو میگشت در حد استاد اسدی هم نمیشد ! اینکه پیام صادقیانه....
سلام
اشتباه میکنی اتفاقا...
تتلو خدای پشت کاره!(sm50)
در مورد پشتکار موافقم باهات!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی غیر از پشتکار چیزای دیگه ای هم لازمه که بعید میدونم تتلو داشته باشه
استعداد؟؟ اره خب مهمه ولی بخشی از کاره!نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همت و اراده ای که داره قابل تحسین واقعا
(sm2)(sm2)
خودش می دونه خوبه ........
عاصی مث کم تحمل (sm50)
تازه خلاصه ش اینه (sm70)
اکبر دهنت سرویس چقد این بُرات باحال بود (sm2)
اونجا که با چیز مصنوعی افتاد دنبال عظمت (sm2)
(sm191)
هیچی مث دیکتاتورش نبود (sm2)
برم دنبال فیلماش (sm120)
کی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند شب پیشا خواب محسنُ دیدم با دو سه نفر بود داشت اجرا زنده میکرد منم بود (sm54)
نمیدونم چرا تو خواب وختی میخوند من گریم میگرفت (sm81)
جاتون خالی تو خفا خلاصه برا ما هم خوند (sm25)
بیشتر چاوشی بازا دست کم یکی دو بار از این خوابا می بینن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا ؟ مگه من چه جوری م که میگی به درد من نمیخوره ؟ (sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام :دی
ولی من خواب دیدم اومد خونمون(sm178)
اولین خوابی که دیدم ازشو یادمه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بیمارستان نزدیکه ۱۰۳ هست اسمشو یادم نی ، خواب دیدم رو صندلی نشستم محسن اومد نگران بود ...(sm120)
بعد ها تعبیرش به زانکو ختم شد که به دنیا اومد (sm74)
سلام (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط meysamdall [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه جالب(sm51) من خواب کنسرتشو دیدمنقل قول:
امیر این خیلی حجمش زیاده دان نمیکنم چون سرعت ندارم حالا در مورد چی میگفت ؟
نه فعلا به اون درجه نرسیدم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا در خفا برام اجرا میکنه (sm59)
از ماه دیگه کلاسام شروع میشه (sm172)
(sm59) حاجی التماس دعانقل قول:
(sm120)نقل قول:
(sm93)نقل قول:
حاجی نگو یاد مایلی کهن میوفتم (sm2)نقل قول:
دیگه فیلم نداره به جز این دوتا مث اینا باشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به اين زودي نخواهم گفت از احساس خود
وقتي از اول مسير عشقمان معلوم نيست
تا اگر رفت، از غرورمن بماند چيزكي
تا بگويم: من كه گفتم ان زمان معلوم نيست
هيچ كس هم پي نخواهد برد عاشق بوده ام
چيزي از اين خاطرات بي نشان معلوم نيست
در دلم حتي اگر باشد كسي پنهان شده ست
از نگاهم هرچه مي خواهي بخوان! معلوم نيست
مگه کلاسات شروع نشده ؟نقل قول:
(sm59)نقل قول:
داشتن که داره ولی منم همین 2 تارو دیدمنقل قول:
زبانو میگم (sm172)نقل قول: