اشترم دم البومی نیگا چی گیر تخمی داده این فروم
میگم درستش کن
نمایش نسخه قابل چاپ
اشترم دم البومی نیگا چی گیر تخمی داده این فروم
میگم درستش کن
راست میگه امیر هم لیو پیچ میزنه موقع ارسال هم گاهی میره 500 صفحه قبل
(sm2)من هر دو جا هستم (sm70) پارسال محسن منو بلاک کرده بود ، بعد چند وقت پیگیر شدم ، منو چند نفر دیگه رو لیست داده بودن به خاطر پخش ستمگر (sm70) حالا من هیچ کاری نکرده بودما (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که نفهمیدی مشکل من چیه برای چی میگی مشکلی نیس پفیوزنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پست میدم میخوام ارسال بزنم 100 تا پست قبلی با هم لود میشن یه صفه خیلی دراز میشه تا پست ارسال شه
چه عجب یکی تایید کرد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
اتفاقا من اصلا بحثم اخلاق رسانه ای نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه ممر ازین اعتبار برخوردار نبود و جزو ادمین ها نبود هر چقد شعر میخواستین پست میکردین چیزی نمیشد
یا مثلا آهنگ خواننده های دیگه رو لو میدین مگه کسی چیزی میگه ؟ ممر میاد گیر میده ؟ نه
مشکل اینجاست که ممر در حال حاضر داره چوب کارای تو رو میخوره ، تو شعر رو پست میکنی و فیضشو میبری ، بدبختی و زخم زبون و فحش خوردنش میشه واسه ممر
تو که به خاطر بحث با غلومی تو پیج بلاک شدی :))))))))))) اونم بلاک شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)من فیض میبرم ؟! کمتر ** بگو مومننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر بخواد خودشو تبرئه کنه راحت میگه فلانی میزنه اختیارشم با خودشه وسلام
(sm2)پفیوث همیشه شرش به ما رسیده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]