دیشیلیو دیوث نگا کجا رو نگا کرده(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیشیلیو دیوث نگا کجا رو نگا کرده(sm120)
ریدم تو مقایست(sm3) اینو با اون عملیا مقایسه نکن(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
پرز کاکا به اون وضع رُ به زور نفرستاد بره اوزیل و دیماریا رُ ینی به زور میفروشه؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگفتم شبیهه گفتم تو یه عکس شبیه اون شده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این رو هم بگم واسه من حداقل مسی با قهرمانی یا بی قهرمانی چندان فرقی نداره چرا که مارادونا حداقل یکی مث ِ (( کانیجیا )) رو کنار خودش داشت که دیماریا توو بهترین فرمش نصفش هم نمی شد.(sm120)
راجع به فریبا نادری درست صحبت کن(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامی دوباره(sm128)
من از عشق بارون به دریا زدم (sm50) play شد
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]