متقاضی دامپزشکی زیاد نیست،بخونی حتما قبولی ان شاالله(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
متقاضی دامپزشکی زیاد نیست،بخونی حتما قبولی ان شاالله(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا نيستم جام خالي نباشه(sm59)
ميرم مسافرت يه روزه همدان (sm127)(sm127)(sm127)
خوبی مینا جون؟(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر امضات به دلم نشست(sm59)(sm176)
تو دیگه چرا ؟؟؟؟ (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو برو سقر سلامت فکر من نباش که دوری یرای من شده عادت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سفرتون خوش بانو (sm127)
سلام حديث قشنگم خوبي عزيزكم؟ خيلي خوشحالم ميبينمت متاسفانه نميتونم نقل بگيرم ميبوسمت(sm19)(sm127)(sm134)
بهت امیدواری دادم مثلا(sm120) بخون فردوسی بیاری راه دور نری(sm59)نقل قول:
ممنون آرمين جونم كلي اومدم به شيطنتتون خنديدم ايشالا هميشه شاد باشيد (sm127)(sm127)
خوبم ممنون لطف داری(sm10)(sm19)نقل قول:
جای شما که حتما خالیه!نقل قول:
مسافرت یه روزه خیلی سخته مواظب باش!