الیاس چرا شعرو اشتباه میزنی.. خیر سرت پایگاه رسمی(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
الیاس چرا شعرو اشتباه میزنی.. خیر سرت پایگاه رسمی(sm120)
میشه 851 در 315 الان بهت میدم
یکی گذاشت کپی کردم نخوندم
بزرگتر شد اشکالی نداره فیس خودش ست میکنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابروی هر چی گرافیسته بردی
دستت درد نکنه برم بزنم در توالت این کیفیتو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب بدبختی داریما تو منظورتو درست نمیگی خب
اسپکت ریتیوش ایراد داره؟
کادره دورشو نمیخوای؟
هنر کردی عکسو کوچیک کردی دو طرفش زمینه رو زیاد کردی اینو که به یه اسکلی مث سینجولم بگی میتونه
این تصویر محسن باید درشت باشه یکمم بره سمت چپ
الان یکی میزنم ببین
اسپکتش که درسته؟
(sm2)هنوز کار اولشه میگه عجب بدبختی داریما چلغوز من میخوام رو تو برنامه ریزی کنم این اخلاق خاله ریزه رو بذار کنار بتونم گرافیست بگمارم (sm120)
(sm2)نمودی این اسپکت چی کوفتیه همتین چار سال برای ما طرح زد از این قرتی بازیا نداشت
(sm120)
100 ریال میدم دست از سر نیمه کچل من بردار(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
100 ریالو بدی به ابدارچیتون ی تف میندازه تو کیونت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا منکه ادعایی ندارم 4-5 سال پیش هنرستان رفتیم تصویرسازی خوندیم اونم همش تو کارگاه یا پای **** بودیم یا اینترنت درس مرس تعطیل(sm2)
ببین خودش میگه مورد داره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یکی ندونه فک میکنه کتابه چاوشیه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از سرتم زیاده اینقد زر میزنی سر درد شدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بده به همون ابدارچی که ی تف حوالت کنه من همون تفم نمیندازم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو مردک پریود(sm2)
بدبخت ملت که میخوان از تو مشاوله بگیرن (sm120) طرف آخر مشاوله میگه گوه خوردم خودم خوب میشم (sm2)نقل قول:
پس رسالتم رو به طور کامل انجام دادم(sm2)نقل قول:
ریدید (sm2)
کجا ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر *** شجاع (sm2)نقل قول:
یکی بگه امیر کدوم تاپیکه الان؟
امیر مثل اکسیژن همه جا حضور داره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان که اینجا نیست هست؟نقل قول:
پس نظریه ات باطله . . . (sm59)
پیداست و پنهان (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بود حتما جواب میداد . . .(sm59)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر راضیم ازت ایندفعه(sm120)
به زودی(sm120)نقل قول:
اون سفیدیای بالا هم میشه پیچوند ولی گفتم شاید همینطوری بخوای
2015 هم کردم 2016(sm2)
6 رو ریدی انصافا ولی خوب(sm120)نقل قول:
کلا مثله ادم حرف نمیزنه منظورشو دقیق نمیرسونهنقل قول:
میگه اینو واید کن! خب منم اونو واید کردم.بعدش میگه اینو ببر چپ و ....
بخوام 1 ساعت بشینم پاش طرح بهتر از اینم میزنم
دیوث خب میشه 2016 دیگهنقل قول:
احسنت
مثل همین مهدی یراحی با صندلی از داخل خونه میبریش لب پرتگاه(sm2)نقل قول: