مهدی چی میگی تو
نمایش نسخه قابل چاپ
مهدی چی میگی تو
نگفتم اونه گفتم مثل اوننقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ وقت سر ارسال پست بر نمیگشت عقب
فیر طبیعیه مشخصه یه مشکلی هست
چرت نگو تازه یه ساعته واسه من اینجور شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ·
(sm2)يه مانتو بخر ، دو تا سيروان هم ببر!!!
پست کریس رو زدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو فیس ببین همه کپی پیست زدن
بعد از مهندسی مسترینگ توسط کوشان حالا مهندسی کریس(sm2)
رف ش نه امیر ارسال پست!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پست چدید میدیم این طور میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا چقد گیجی تو داریم تو تاپیک پست میدیم یهو 500 تا پست با هم لود میشه برای چی نمیفهمی
موقعی تو یه صفحه هی پست میدی پیش میاد میمونه تو اون صفحه تا رفرش نکنی درست نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اینکه برمیگرده عقب اره مشکل داره
دقیقا همون روز منو هم بی دلیل بلاک کرد(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی گفت تو این صفحه پست میدیم؟؟؟؟نقل قول:
من همش رفرش میدم اصلا این نیست.
صفحه ای که 2 ارسال داره من پست میدم میره 500 ارسال قبلی هم میاره