و اینطوری میبرن (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
و اینطوری میبرن (sm59)
ایشالا مرحله بعد بخوریم بهم تا حساب قدیمیونو صاف کنیم (sm50)
اینطوری زود حذف میشین بزار یه بازی تا فینال (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم واسه یکی از اون شادیای دیوانه وار صعود مورینیو تو نیوکمپ تنگ شده (sm120)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماسکرانو و پیکه امشب استثنایی بودن (sm118) حمله دفاع ...
دلم برا مسی سوخت فقط که اونم بازی برگشت میزنه له میکنه جبران شه ...
الان مشکل اصلی بارسا فاصله دو بازی با سیتی و الکلاسیکوئه (sm25) کاش پنالتیش گل شده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)نقل قول:
دوس دختر من موهاش بلونده (sm137)
i am so serious (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من معمولا پستای قبلو نمیخونم یه راست میزنم اخرین صفحه (sm59) اما خداروشکر سایت ترکید صفحه ها زیاد نشدم همرو دیدم (sm2)