منم مشکل رفرش اتومات دارم
اگه درست نکنین به برار عباس میگم(sm174)
نمایش نسخه قابل چاپ
منم مشکل رفرش اتومات دارم
اگه درست نکنین به برار عباس میگم(sm174)
والله اینی که امین گفت طبیعیه تو بقیه فروم ها هم دیدم
ولی برگشت رو مشکل داره اگه برمیگرده
من متولد شیراز هستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان در صفحه 3038(sm2)
مهدی واقعا نمیفهمی ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم مثل اون جالت میشه خودم این قدر حالیم هست کی طبیعیه کی نه
مثلا من صبح اومدم پست دادم رفته واسه دیروز رُ اورده!!!
میگم پشت سر هم نیست.....پست صفحات قبل
خوب مچ فروم رو گرفتم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاک شد کو بینیم چی میشه
تشکر کنم از صفحه بیرون میرم
بنابراین همینجا : ممنون
A script on this page may be busy, or it may have stopped responding. You can stop the script now, open the script in the debugger, or let the script continue.
Script: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این درسته اره میره سراغ پست هایی که نخوندی ولی خب مشکل داره باید بره پست صبحی که دادینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]