من ازت بپرسم ؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من ازت بپرسم ؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله شما هم میتونی بپرسی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با شخصی سر جنگ ندارم من با مدهب و اینا مشکل دارم! چون اونا با من مشکل دارن در درجه اول....نقل قول:
بعد هم هیچکدومُ راستش بهش فکر نکردم ولی فکر میکنم تکامل قشنگ تر باشه (sm120)
سینا می تونم ازت یه سوال بپرسم ؟
من قرار نیست کسیو به راه راست هدایت کنم کسی به منم فحش نداده که به خودم بگیرم من فقط دیدم اقا سجاد پاشو گذاشته رو گاز خواستم بگم اهای دوست عزیز اینایی که مسخره میکنی واسه من مهمه..اگه این غلطه باشه از این به بعد ساکت میشم..هر چی خواستین بگین
منم از اکبر میپرسم
من دارم یا امیرو سجاد و میلاد درد دل میکنم یکی میپره میگه چرا به اعتقادات ما توهین شد؟؟ خب چی بگیم ما؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف نزنیم؟؟ باشه نمیزنیم....(sm50)
حفظ جون سعید از اوجب واجباته (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه الان بحث به اینجا ختم شد که ، بعلاوه منها رو بهش فکر نکردی ولی داری درباره انتگرال نظر میدی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی از جوابت (sm174)
به هیچ وجهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد علی سلام رسوند پسنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه نمیگی تو چیزی در موردم نمیدونی چندبار معنی قران رو خوندی ؟تا حالاتفسیر المیزان رو خوندی ؟نقل قول:
البته قصد بی احترامی ندارم ولی من و تو خیلیا های دیگه از دینمون فقط الله اکبر گفتنشو یاد گرفتیم (sm50)
تو جمعی که یه عده هستن درست یا غلط این چیزا براشون مهمه؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد بختی اینه ادعای روشن فکری هم میکنن (sm50)نقل قول:
میلاد اسم منو نبر با تشکر (sm10)
نمونه زیاد دیدم مثل سجاد
یکیش دوست خود من
خیلی با هم خوبیم
به حساب خودش ته روشنفکراس
ته راهی که سجاد میره میخوره به همین سمتی که این رفته
کارهایی کرده که شرمم میاد بگم
در کل رو دین هیچ موقع بحث نکنین
شخصیه الکی خودتونو اذیت میکنین
هر کی دنبال حقیقته بره درست و حسابی دنبالش نه با چهار تا سرچ تو نت و ...
خیر، من همش فارسی قران رو میخونم ، یعنی ترجمه شو البته نه به عنوان زیارت و درد دل به عنوان یه کتابی که بشه ازش چیزی فهمید اونم برای خودم ..نقل قول:
کامل هیچ وخت نشده عربی قران رو بخونم چون نه کاری به ثوابش دارم نه عربی بلدم ... (sm174)
[QUOTE=mali68;242593]من قرار نیست کسیو به راه راست هدایت کنم کسی به منم فحش نداده که به خودم بگیرم من فقط دیدم اقا سجاد پاشو گذاشته رو گاز خواستم بگم اهای دوست عزیز اینایی که مسخره میکنی واسه من مهمه..اگه این غلطه باشه از این به بعد ساکت میشم..هر چی خواستین بگین[/QUOTE]
چجور رسیدی به این نتیجه؟ (sm50)
بلد نیستی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
واسه دونستن این که مدهب چیز مزخرفیه لازم نیست بدونی خالقت قادر متعال بوده یا تکامل!
کافیه چشمتُ باز کنی تا ببینی...این دیگه ماورایی نیست که تو اسمونا دنبالش میگردی! 4 تا ورق بزنی تاریخِ میبنی ...
توهین به مقدسات هیج جا و به هیچ کس خوب نیست (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی اونایی هم که دین نداشته باشن خانوادشون جزو مقدساتشونه (sm50)
مهدی ازت یه سوال بپرسم البته اگه خاستی جواب نده (sm50)
من به نمی دانم های خود آگاهم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اسم مذهب اوردم الان اخه ؟ (sm120)نقل قول:
چه ربطی داره ما اصل ول کردیم داریم تو پس کوچه ها میگردیم
تو وختی اصل ماجرا رو نمیدونی میگی بش فکر نکردم خوب دیگه شرایطت معلومه داش گلم (sm176)
فروم خوب سراغ نداری؟ (sm50)نقل قول:
امیر خان میشه یه سوال بپرسم ؟(sm50)
چرا پستمو ویرایش دادی ؟(sm50)البته قدرت داری میتونی هرکاری کنی ولی درسته آیا ؟(sm50)
[quote=sina;242610]جوو ببین..امثال من اینجا کمن تا امشب حرفی نمیزدم ولی خب منم ادمم یه عمر با یه چیزایی بزرگ شدم درست یا غلط..دست رو نقطه ضعف دوست گذاشتن معنیش چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه به هیچ کس و هیچ جا نمیشه اعتماد کرد (sm50)نقل قول:
میدونی چرا لغض بچه ها اینجا میکشنه؟؟ چون تنها جایی که میتونن فریادش کنن(sm50)نقل قول:
میلاد هنگ کردی ؟ (sm120)
واسه چی ؟(sm120)نقل قول:
نادونِ آگاه(sm120)نقل قول:
منم همینو میگم فکر میکنن خشک متعصبم که بهشون میگم بی دینانقل قول:
از این که اسم منو نبری (sm120)نقل قول:
گور بابای خلقت بابا! اونی که تو تاریخ تو زندگی اجتماع و همه چیز مردم بوده خلقت نبوده مذهب بوده!نقل قول:
میخوایا ینو بنشوی از من؟؟ اره من به خدا معتقد نیستم...
سینا ی جان سوالی دارد(sm50)
این هاوکینگ کجاست،جاشش خالیه(sm120)
چون باهات قهرم (sm50)نقل قول:
[QUOTE=mali68;242619](تو پرانتز چرا دخترا نمیتونن نقل بگیرن؟ (sm2)البته اگه خاستی جواب بده )نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گفتم به نظرم کار جالبی نیست تو جم گفتن ولی فک کنم نقل از خودشونو بشه زیر سیبیلی رد کرد (sm50)