راستی مالی امشب کلپچ زدیم جات خالی (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
راستی مالی امشب کلپچ زدیم جات خالی (sm120)
توابعیا شیوه کار متفاوتی دارن (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر در پیرو حرفت که گفتی ما تکامل یافته ایم ، پس با این حساب خلقت خودش رو خلق کرده ؟؟؟؟
راس میگی؟نوش جونت..گوشت شه به تنت(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا این عموی قصابمونو واسمون نگه داره (sm127)هر وقت زنگ میزنم میگم هوس کردم یه دست کلپچ شیک واسمون میاره (sm120)
قسط زیاد دارم دیگه پولی نمونده واسم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تا فرجام سالن اومد سجاد خوشگله با شما رو نبینم دست از پا خطا نمیکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا چی کار بی دین مذهب اسلام داریم ، داریم درباره جهان حرف میزنیم که (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی که تحمیل نکردم ، گفتی خلقت رو قبول نداری درست داریم علمی حرف میزنیم نه دینی ...
اوکی میگم خلقت رو چی خلقت رو قبول داری ؟ اگه ما از نسل میمونا هستیم ، خلقت چی میشه پس ؟
(sm2)نقل قول:
شمام بارها گفتی دین واسه بی مغزاس من بهم برخورد؟عین جملت این نیست معنیش،که همینه..گارد میگیری مدیر عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گارد میگیری نگو نه
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فصل امتخاناس که باید نونت تو روغن باشه الانا؟ (sm120)
اگه اون دنیا وجود داشته و براساس دین اسلام بخوان باهامون رفتار کنن و نه چیز دیگه ای
سجاد فنلاندی :بفرما از موزای بهشت بخور(sm70)
امین :میله های دوزخ تو کیونت (sm70)
منم میرم تولیست مازاد (sm70)
حالا من هی میگم الفبارو بگو ، هی داره میگی شکسپیر داستانش یه جاش چاله داره (sm2)
فصل امتحانا که پول خیر نمیکنن(sm120)ما معمولا تابستون نونمون تو روغنه که کار نمیکنیم ولی حقوق میگیریم(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلاس خصوصی منظورم بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایراد نداره تا جایی که این اعتقادات رو زندگی ما وارد نشه! ولی شده میلاد جون (sm50)نقل قول:
سجاد فنلاندی جان این بحثا چیه میکنی خدا وکیل ؟(sm2)
یه بحثی از راز خلقت میکنی که بزرگترین دانشمندای تاریخ هم نمیدونن اون وقت تو میشی مفسر و از امثال من و امین و امیر میپرسی؟(sm70)
کل حرفت میخواد به یه علت و معلول برسه (sm70)
تعطیلش کردم..نمیکشیدم دیگه..گفتم یه نون جو کمتر چیزی نمیشه که سرم سلامت(sm120)نقل قول:
مالی تو دیگه چرا؟؟ تو خودت میدونی حرف من چیز دیگست!نقل قول:
من به هیچ کس بی احترامی نکردم نه به مقدسات شما نه دین شما نه چیز دیگه ولی وقتی این امور به قول شما شخصی وارد زندگیم شده و زندگیم رفته تحت الشعاعش حق ندارم اعتراض کنم؟؟
بابا من هیچی ندارم جز همین فریاد...خودتم میدونی دست ما هب هیچ جا بند نیست جز این ه ادم بده داستانیم اخر سرم باز ماییم که حقمون پایمال میشه!
چطور من به اعتقاداتی اخترام بذارم که واسه حقوق ساده من اخترام قائل نیست؟؟
اینجا ایراد نداره ولی تو زندگی شخصی دلیلی نداره کسی از اعتقادادت با خبر باشه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو تو فرم استخدامت جلو پرسشنامه دین بزن اسلام بزاراونا هم پز بدن بگن 90 درصد مسلمون داریم (sm50)
هیچکس پاسخ دلیل ویرایش پستمو نداد (sm50)
کاملا صحیح (sm174)، ولی هسته ی خرما خودش مخلوق هست ، همینجوری یهو که درست نشده بشه درخت مادر ... ما داریم او اول ماجرا حرف میزنیم به قول خودت خرمانقل قول:
این خرما چجوری خلق شده؟اگه خلقت خودش رو خلق کرده که نقضه کلا خنده داره ولی اگه قبول داری یه خالقی افریدش ؟ اون کیه ؟تویی منم ؟ چه کسی ؟؟
خب چرا اخه؟؟ این جبره دیگه! این یعنی پایمال شدن حق انتخاب ....نقل قول:
زدن اون لامصب تعهد میاره! تنها اون نیست بعدشم باید طبق اون رفتار کنی...طبق اون محاکمه و مجازات بشی و .....
تازه اخرشم باز بازنده ای و مورد غضب خدا!
من که همین جوریش جز اون دسته هستم پس بذار لااقل پیش خودم شرمنده نباشم...بذار واسه یه بارم شده خودم باشم (sm50)
چه بگویم (sm50)حقیقتی بیش نیست (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چوب دوسر سوز میشی (sm50)
ترجیح میدم جای این که به حلقت و مخلوق فکر کنم یه سیگار بزنم الان(sm50)
همیشه اخرش محکومیم به سکوت و فرو خوردن خشم و بغض و فریاد.....
امین والا تو همون امریکاشم بری حقوقت پایمال میشه این چه ربطی به دین داره خب؟یعنی یه یهودی دین تو زندگیش وارد نمیشه؟نقل قول:
یه اسرائیلی حق داره به یهودیت فحش بده؟همه جا همینه سختگیری هست..بعد دین باعث شده تو حقت خورده شه یا یه سری به اسم دین
حقتو خوردن؟مسایلو قاطی نکن پسر خوب
امین والا تو همون امریکاشم بری حقوقت پایمال میشه این چه ربطی به دین داره خب؟یعنی یه یهودی دین تو زندگیش وارد نمیشه؟نقل قول:
یه اسرائیلی حق داره به یهودیت فحش بده؟همه جا همینه سختگیری هست..بعد دین باعث شده تو حقت خورده شه یا یه سری به اسم دین
حقتو خوردن؟مسایلو قاطی نکن پسر خوب
حرفت تا حدودی قبول دارم ولی دین هم حکم اعدام واسه امین میبره (sm50)نقل قول:
اگه تو حالت خوب نبوده منم حالم خوب نبوده..اگه حرف میزنی حرف میزنم دیگه..چرا تو بگی من نگم به نظرت؟نقل قول:
یه اسرائیلیم مجازات میشه..دین حکمی واسه کسی نمیبره..هیچکسم تو قبر اون یکی نمیخوابونننقل قول:
من یه خونه بهتون نشون میدن بهتون میگم این خونه از اول اول اینحا بوده کلا خود به خودی به وجود اومده شما باور میکنید ؟ یا اصلا بگم طبیعت این خونه مدرن رو ساخته .. شما باور میکنید ؟
همه تون میدونید اون خونه رو یکی ساخته .. همینطور برای یه هدفی ساخته شده مثلا برای کسایی که برن توشو زندگی کنن ... حتی به فکر کردن هم نیازی نیست ... (sm50)
چند تا مطلب طنز یا جالب از تاپیک جوک برای شاید تموم شدن این بحث ها که معمولا باعث ناراحتی طرفین که درون بحث هستن و کسانی که تو بحث نیستن میشه (sm10) :
اگه تکراری بودن به بزرگی خودتون ببخشین (sm111)
توهین زیاد میشه هر روز من حرفی نمیزنم...انقدر تو زندگیم درد دارم که نخوام با بحث دردامو بیشتر کنم فقطاز این به بعد توی این جور بحثا دخالتی نمیکنم..شب بخیرنقل قول:
با توجه به پست قبلیم یعنی اگه من بیام بگم این خونه خود به خودی به وجودی اومده تو قبول میکنی ؟ میگی واقعیت رو نمیدونیم پس خود به خودی به وجود اومده ؟؟نقل قول:
(sm176)(sm27)
کاشکی بد نشود اخر این قصه ی بد (sm50)
اول که بحث من کلی یعنی کلا مذهب چیز بدیه وقتی وارد اجتماع میشه!نقل قول:
گنگ های صلیبی...چنگ های اعتقادی...کشت و کشتارو خون ریزی تنها ثمرات ورود دین به اجتماع بوده!
بعد تو میگی یهوی و مسیحی وارد زندگیت میشن این فرق داره با این که من محازات بشم به قانونی که بهش تعهدی ندارم!
اسلام میگه چون پدرو مارد من مسلمونن و من مسملمون زادم و ظاهرا مسلمونم اگر از دین خارج شم مرتدم و ریخت خونم حلال مگر جز اینه؟؟
حداقلش حداقلش اینه مسیحیت سر کسیُ نمیزنن چرا تو به دین ما نیستی! حداقلش اینه اونا حداقل یه حقوق شهروندی و انسانی هر چند در حد ابتدایی واسه ادم قائلن! هر روز n نفر مسیحی دارن مسلمون میشن ولی سر کسی زده نمیشه ولی من اگر فردا بگم بی دینم محکوم ابدی ام! دیگه بیشتر از این که واسه همجنگسرا ها هم حق حیات قائلن؟؟
یه سری نیست...خود دین اصل دین!
اقا از نطر دین شما اگر ادمایی با تفکر من ازدواج کنن چون اعتقاد ندارن عقدشون باطله و به هم محرم نمیشن و بچشونم میشه حرامزاده! نگاه دین به ما اینه! حالا این تنها یک موردشه بقیه این قدر زیاده تا اخر دنیا میشه مصداق اورد....
دین و اعتقادات تا حایی قابل اخترامه که واقعا شخصی باشه...واقعا اکراهی درش نباشه!
تا جایی که واسه قبولوندنش به یکی دیگه دست به اسلحه و خونریزی برده نشه! تا جایی که حق زندگی کسی سلب نشه
مسائل شهروندی و حقوق اولیه زندگی انسانی نباید طوری باشه که حتی اقلیت هم نادیده بگیره! باید واسه همه یکسان باشه
چرا میزنی به جاده خاکی من چی کار من قدمت زمین دارم که درباره ازمایش رو خاک حرف میزنی ...نقل قول:
نگرفتی تو فرض تو تو یه صحرای خشک و خالی که هیشکس نیست یه خونه بت نشون میدم میگم این از اول بوده ...تو هم بر میگردی بم میگی راهی برای رسیدن به حقیقت نیست پس همینطور خود به خودی و الکی به وجود اومده !!
من همین الان یه خودکار بت نشون بدم بگم این خود به خود به وجود اومده معلومه باور نمیکنی !!! میگی یه کسی اونو ساخته ، برا یه دلیلیم ساخته نوشتن !!!
یه ماشین بت نشون بدم بگم این خود به خود به وجود اومده اینم معلومه باور نمیکنی ... میگی اینم یه کسی ساخته برای انتقال مثلا ...
پس دنیا چی ؟ دنیا همینجور الکی خود به خود به وجود اومده ؟
اینجا کلاس درس نیست!
باور داشتن یا نداشتن به خالق قرار نیست چیزی رُ تغییر بده
تو میخوای بگی چون خدا هست پس مذهبم خدا فرستاده پس خدااز ما امنظار داره و اینا....
اونا مسائل شخصی برادر من!
اگر فرض کنیم حرف تو درسته اونی که خوبه پاداش میدن اونی که نه محازات میشه
دیگه نباید اکراه و اجباری درش باشه که
اقا هدایت کردن که زوری نمیشه؟؟ من و خالق خودم با هم حسابی داریم که بین خودمونه نه هیچ کس دیگه
من اصلا میخوام بهش پشت کنم و عذاب اخرویشم به جون بخرم!!
دیگه با دنیای من چیکار داری تو؟؟ دیگه حق حیاتمُ هم میخوای ازم بگیری؟؟
مگر نمیگه هر کسی بد باشه اون ور محااتش میکنم پس این ور دیگه چی میگه؟؟ اینجا چرا میگه اگر خارج شدی از دین باید سر زده شی؟؟
شما میگین اعتقادات همه محترمه اما تو کتاب ها مقدس خودتون و ادعیه هاتون نصفش لعن و نفرین کفار و مشرکین و دشمنان خدا و نمایندگانشه مگر جز اینه؟؟
چطور روزی n هزار بار مرگ بر دشمنان مقدسات و خدا میدین ولی اگر یه ادم عیر مسلمون به مقدسات و ائمه و پیامبر شما توهین کنه به جرم سب النبی باید خونش ریخته شه و اعدام شه؟؟؟
الان ینی تو به اون دوتا سوال اول فکر کردی ؟؟ چقد سریع فکر میکنی (sm59)
من خلقت رو قبول دارم ، امیر تکامل رو داریم مناظره میکنیم ...
ولی متاسفانه تو هیچ کدومشو قبول نداری یعنی بهش فک نکردی من موندم چطور داری باز نظر میدی (sm2)
امیدوارم الان نیای بگی تو فک کن منم تکامل که دیگه جالب میشه (sm120)