سرلک دیوث با اون صدای شخمیش گند زده به اهنگ محسن باید این اهنگ رو به تنهایی اجرا میکر د این مرتیکه گه زده به اهنگ صداش سر ادم رو می بره
نمایش نسخه قابل چاپ
سرلک دیوث با اون صدای شخمیش گند زده به اهنگ محسن باید این اهنگ رو به تنهایی اجرا میکر د این مرتیکه گه زده به اهنگ صداش سر ادم رو می بره
بدترین قسمت همونجائیه که دوتایی با هم میخونن (sm3)
اتفاقا صدای سینا سرلک خیلی خوبه به صدای محسن هم میاد صدای محسن خش داره صدای سرلک صافه ترکیب خوبی شده
اجرای محسن حرف ندار این دیوث گه زدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرلک گند زده به اهنگ همین صداش رو مخه
من نمیدونم چرا محسن قبول کرده که باهاش بخونه شاید از رو رفاقت قبول کرده
به به سرلک (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اضافه کنین صفحه اصلی ..
عاروم باشنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی شخمی شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد نی (sm50)
Zero Dark Thirty
(sm50) مث تک تیرانداز حال داد
(sm50) یادش بخیر من 2 سال پیش دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا کجای ؟؟؟؟ (sm50)
پشت سرت با صابون وایسادم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوس انفرادی به سرت زده دیوص ؟؟؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مونا برزویی و شادمهر عقیلی در 30 : 20 !!! بازم اراجیف ! (sm81)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم زنده ای
الی یه سوال خیلی وقته ذهنمو درگیر کرده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو واقعا the best of youth دیدی (sm77)(sm120)
(sm2)خیلی طول کشید ولی ایمان راسخ داشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مرغ طوفانم ...نقل قول:
باورش سخت بود گفتم بلکی خلاصه ای چیزی داره (sm2)نقل قول:
اگه اساتید گرام تنگ کنن این هفته ببینیمش (sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه آهنگ کجایی غیر از این دو پوستری که گذاشتی چیز دیگه ای نساختن هوادارا تو فیس و جاهای دیگه ؟؟؟
(sm81)قربون زن داداشه بشم خالص نمک !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
معدم مشكل پيدا كرده (sm74)
چرا اینقد گیجی (sm120) البوم خارجی میزنی یا نه از رفقیت یاد بگیر سه تا سه تا میزنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
me too !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دچار چه علائمی شدی ؟؟؟ (sm74)
٢٤ ساعت دارم ترش مي كنم (sm74)نقل قول:
اون که خوبه من یه هفته اسهال بودم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرص امپرازول بخر ناشتا بخور یا رانیتیدین بعد از غذا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
یه چیزی بگم من دوبار مشکل خیلی جدی پیدا کردم جفتش از نشانه های سرطان بود (sm2)
به خیر گذشت
دو تا طرح عالی یکی از بچه ها زد . اخرین لحظه گفتن یه طرح میخوایم خودمون بدیم . که میبینی چه افتضاحیهنقل قول:
حالا بعدن اون دو تا رو میزارم میبینی چه کرده . طراحا باید رو جنبه سیاسی کار تاکید کنن . درسته به ظاهر اهنگ عاشقونه به نظر میرسه اما واژگانی که استفاده شده تصادفی نبوده . کاور زدن میزارم . اینم مهران زده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]سريال بى نظير شهرزاد با صداى دلنشين محسن چاووشى و سينا سرلك ...
(sm2)نسخه منه ..
130 گیگ هارد میخواد خالی بشه ..
یه کم بازی نصب کنم دلم تنگ شد ..
ظاهرا عاشقانس ولی واژه های سیاسی هم داره , غریبی حصر و ... (sm50) اون پوستر اولی که رو دیوار نوشته بو خیلی خوب بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی (sm10)
آخ گفتی !!!! منم هوس یه گیم پر هیجان کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]