(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
یا واقعا نمیفهمی من چی میگم یا خودتُ زدی به نفهمیدن!
من چند بار واضح نظرمُ گفتم و همه فهمیدن جز شما پس دیگه ادامه دادن فایده ای نداره
اینجا قرار نیست چیزیُ ثابت کنیم بهم که بخوایم ماظره کنیم ما نه صاحب نظریم نه قرار نظریه بدیم...
من یه بحث خیلی ساده دارم میکنم با چند تا مصداق عینی که تو زندگی هممون هست ولی تو هی میگی تکامل و خالق!
تا اخر دنیا هم کسی نمیتونه بگه کدومش درسته و کدوم غلط.....تازه اگر اثباتم شه چیزی قرار نیست تو زندگی من تغییر کنه!
اگر خالق باشه من حقم پایمال شده اگر تکامل باشه باز حقم پایمال شده ...
خوب پس الان قضیه تکامل حل شد مشکلت با اهل دیناست دیگه اره ؟؟ یعنی الان میدونی خونه و مداد و ماشین و دنیا خود به خود به وجود نیومدن و یه خالقی دارن و برای یه هدفی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان مشکلت فقط با اهل دیناست خوب نظرت خیلی محترم منم با اکثریتشون مشکل دارم از دید منم خیلی چیزا قابل قبول نیست ...
عمو زنجیرباف زنجیرتو بنازم ... (sm81)
(sm27)
امین دقیقا من میفهمم چی میگی . وختی تو سیگارو قبول نداری دیگه چی کار داری وینستون باشه یا کنت ؟؟؟
من دوتا سوال ازت پرسیدم همون اول حساب کار دستم اومد دیگه ...
سجا اخر بحثش میخواد برسه به این که دین خودش خوب و درته ولی اهل دین بدن و تخریف شده و اینا
ولی من خیلی وقته پرسیدن اون دین اصل که میگی خوبه نشون من بده ولی دریغ از یک پاسخ!
بی تعارف بگم سجاد جون اون چیزی که تویمی وجود خاجی نداره! ساخته و پرداخته ذهن تو....دین ارمانی تو
یا امامزاده قلقلی چقد فعل داشت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس تو اون خونه ای رو که من گفتم خود به خود به وجود اومده رو قبول داری پس ایول چون هیچ راهی جز عقل برای اثباتش نیست (sm174)
اها خوب شد پساز همین جا ادامه بدیم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سیگارُ قبول ندارم ولی کسی مجبروم نمیکنه به سیگار کشیدن!
من سیگارُ قبول ندارم ولی به خاطر این قبول نداشتن هزینه ای نمیدم...تعهدی هم نمیاد رو گردنم!
قبول داشتن و نداشتن من اینه که اگر داشته باشم میکشم نداشته باشم نمیکشم و تموم!
ولی دینم این طوره؟؟ اعتقاداتم ازادم ایا؟؟
امین جان یه موضوعی رو از دست میدی حاشیه نرو من و امیر اصلا درباره دین اسلام و مذهب از همون اول حرف نزدیم تا الان داشتیم درباره ی ماهیت دنیا حرف میزدیم .. (sm174)
ولله اگر مقصود امیر ماهیت دنیا و این چیزا باشه!
امیر تو مشکلت الان اینه دنیا چطور به وجود اومده یا مشکلت اینه به خاطر اعتقادادت باید هزینه بدی ؟؟؟
وای خدا باو دارم میگم خود جنس چی کار به کشیدن یا نکشیدنت دارم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم درباره ی ماهیت سیگار ، جنس حرف میزنم
امیر خودش مقصود دیگه ای داشته باشه میتونه بیان کن جون دادا بحثو به چالش نکش
سیگار وجو داره تو نمیتونی انکارش کنی چون وجود داره! مادست...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رُ میخوای مادی ثابت کنی؟؟ مسیرُ اشتباه اومدی
بعد مذهب اره مدهبم وجود داره...حالا این که مذهب الهی یا غیر الهی و انسانی یه بحث دیگست ولی وجود داره و من بهش معتقد نیستم! دقت کن میگم قبولش ندارم! نمیخوامش همین
ولی از نظر همون مذهب نمیتونم این خواسته رُ داشته باشم و حق ندارم نخوامش!
صحبت الان اینه
باز هی میگه مذهب تو چرا هی کم میاری میری فرعیات (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم سیگار مثال بود
همون اول من بت گفتم سیگار رو قبول داری میگی بش فکر نکردم ، پس منم گفتم وختی به خود سیگار به خود جنس مادی سیگار فکر نکردی ببینی درسته یا نه درباره ی پیرامونش ، برنداش طعماش ، ضرراش یا فوایدش نظر نده ، چون تو بیس کارو اصلا بش فک نکردی .. حالا باز بگو من میشکم ، مذهب این دین این حقمو خوردن
اره این نوع صحبتا خوبه هم تو حرف زدی هم من تیکه رد و بدل نشد جز این پستت .. در کل چش مایی(sm174)نقل قول:
امین داداش اجازه رخصت مینمایید (sm120)
خوابمان گرفته (sm120)
بحث با تو فایده نداره چون حرف ما رُ نمیفهمی!نقل قول:
من بحث درست و غلط نکردم هیچ وقت
من زندگیم داغون شده تو دنبال اثباتی؟؟؟
3 ساعت داریم بحث میکنیم تو فقط میپرسی خدا یا تکامل! این سوالُ هیچکس تو تاریخ هم نتونسته جواب بده من و تو و امیر که سهلیم!
بیخیال....
شب و روز خوش!نقل قول:
ایام به کام! (sm176)
(sm174)نقل قول:
شب بخیر (sm19)نقل قول:
با اجازه (sm120)نقل قول:
شب بخیر (sm176)
تو ای پایان تنهایی پناه اخر من باش...(sm50)
(sm180)
دلم گرفت ای همنفس (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدای امیر(sm10)استاد بیداری تا الان(sm54)نقل قول:
تو چرا مستولی نگشتی؟(sm178)نقل قول:
من خوابم کجا بوده استاد!(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوابم نمیبره(sm178)نقل قول:
چه بحث شیرینی بوده اتفاقا ....حیف شد از دست دادم(sm172)نقل قول:
چرا؟؟ خب یه فیلمی چیزی بذار استاد...نقل قول:
به قول دوستان خواب خیانت به شب است! (sm120)
من که دیگه عادت کردم به بیخوابی و بدخوابی (sm50)
بحصش شاید شیرین باشه ولی حقیقتش خیلی تلخه...(sm50)نقل قول:
یه زمانی تازه 7 صب تصمیم میگرفتیم بخوابیم یا نه ....الان دیگه کهولت سن اجازه نمیده(sm120)نقل قول:
زندگی در شب جاریست(sm50)
نمیدونم هست نیست ...قابل اثبات هست نیست....نقل قول:
شایدم اصرار بر نبودنش انتقام گرفتنه(sm70)
به هر حال به نفعشه که نباشه(sm120)
شبت بخیر رئیس(sm19)نقل قول:
عشق باید پادرمونی کنه تا ادم احساس جوونی کنه (sm50)نقل قول:
آرامش شب بهترینه (sm50)
میدونی همه ی بیمارا شب تازه دردشون شروع میشه....نقل قول:
آرامش شب باعث میشه جز درد به هیچی فک نکنی(sm50)
"برزیل جام جهانی خیلی خوبی نداشت، اما این فقط به مارسلو مربوط نمی شود. آنها جام جهانی بدی داشتند چون خوب بازی نکردند. از آن زمان تاکنون مارسلو شاید بهترین مدافع چپ در جهان باشد. اما این بدان معنا نیست که او باید برای تیم ملی کشورش بازی کند و ما از اینکه او اینجا می ماند خوشحال هستیم."
(sm98)
وقتی بیماری همه بیداریست! (sm50)نقل قول:
بی هیچ دغدغدهی دیگه و فازغ ار تمام امورات روزمره میتونی فکر کنی فکر کنی و فکر کنی...(sm50)
اینا رُ از کجاشون در میارن؟؟ (sm120)نقل قول:
(sm50)نقل قول:
امین gone girl رفت تو لیست؟(sm70)
کیفیتش خوبه؟(sm173)