من از 18 سالگی تنها زندگی می کنم (sm50) ظاهرا خونه ی بابام ولی در اصل تنهامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من از 18 سالگی تنها زندگی می کنم (sm50) ظاهرا خونه ی بابام ولی در اصل تنهامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشد اگر فرصت شد می بینم (sm59)
بعدا صداش در میاد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
درست مثل من (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بش مزایای خدمت رو بگو درسته خدمت چیزایی رو از ادم میگیره ولی یه چیزایی هم میده بش بگو که چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی بت نمیده خدمت فقط غرور آدمو له میکنه ... یه خورده هم باعث میشه آدم قدر خونه و خانواده و درس خوندنو بدونه (sm50)نقل قول:
چرا میده الان گرمی هیچی حالیت نیست(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی کجا خدمت کردی(sm50)
این که تو میگی آدم مستقل میتونه زندگی کنه یا تنهاییم میتونه گلیم خودشو از آب بکشه بیرون واسه بعضیا درسته ولی واسه بعضیای دیگه هم که سختی کشیدن هیچ فرقی ندارهنقل قول:
چون من قبلشم تنها زندگی کردم تنها کار کردم سرپرست (sm50)
- (sm120)