واقعا استیل بازیش فوق العادس (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه چرا منچستر ؟(sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا استیل بازیش فوق العادس (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه چرا منچستر ؟(sm54)
من یو تیم خوبی میشه شاید سال بعد نه ولی با قدرت برمیگرده(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین جان عزیزم به خودت رحم کن(sm70)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نچسبه(sm120)نقل قول:
تا 6 صبح بیداری که میری سیگار میکشی دیگه(sm98)نقل قول:
تو که گفتی کنترل از راه دور داری که(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم رفته بود الان یادم افتاد (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم بیدار باش ساعت 2 ظهر بیدار میشی چیزی تا اذون هم نمونده(sm120)نقل قول:
باید حرف دلمو گوش کنم
غم دنیا رو فراموش کنم
دستمو بلند کنم به آسمون
خودمو رها کنم از این و اون
خودمو رها کنم از آدما
سینمو پر کنم از یاد خدا
(sm1) play شد