بهترین آهنگ آلبوم یزدانی از نظر من به جز کارای پایگان - تونل کندوان ، نگاه تو هست
نمایش نسخه قابل چاپ
بهترین آهنگ آلبوم یزدانی از نظر من به جز کارای پایگان - تونل کندوان ، نگاه تو هست
صابر چی شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیشکی نمیتونه مثل چاوشی (هههههههههههههه) بگه حتی یزدانی (sm74)
اشترم این چه البومی بود زدی (sm3)
کدوم آهنگ یزدانی هه میگه ؟؟؟ من زیاد توجه نکردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تونل کندوان ، نگاه تونقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ک..نی ها رو میگینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان فیلم باز چندتا فیلم معرفی کنید دانلود کنم از 1930تا 2015 فیلمهای معروف نگید(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
الی ارشیو نگه میداری یا بعد نگاه کردن فیلمها رو حذف میکنی؟
الدنگ گفتم فیلم نگفتم چورن که(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی ممه ببین ممه(sm74)(sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارشیو
mr brook جنایی خیلی قشنگی بودنقل قول:
دارمشنقل قول:
اینو دیدی
Fifty Shades of Grey 2015
عاشق س.ک.س وحشیانه هستم(sm25)
Macbeth 1971نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm2)تو مگه موقعی که این فیلم اومد نبودی اینجا
حرف نداره - اما واتسون (sm25)نقل قول:
چه موقعیت های گل از دست میدیم(sm74)
یادمه یه بحثی شد ولی اون موقع سرم شلوغ بود زیاد نمی امدم انجمننقل قول:
(sm2)یه جوی درس کردم مث فیلم لاو همه دیدننقل قول:
بی شرف بی شرف صدای تماشاگرا میاد(sm2)
(sm2)
من لاو نگاه نکردم چند مین بیشتر ندیدم(sm59) ازش بعد حذفش کردمنقل قول:
(sm2)بخاطر شما جوونای پاکدامنم که شده اغا ظهور میکنهنقل قول:
ایمان دارم که با دیدن لاو تا مرز مرگ رفتی (sm120)نقل قول:
(sm50)همه البومای nosoundگذاشتم دان کنین جواهره
الی این عزیز دل یادت میاد(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم اغا میگی(sm70)نقل قول:
در پاک دامنی من شک نکن (sm2)
بیش میازار مرا... (sm50)
اینو 6 سال پیش دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت جدید کاپیتان آمریکا رو دیدم ماقبل مقوا بود - چندتا ابرقهرمان جدید آورد وسط یه اسپایدر من جدید هم رو کرد
طرف بازیگره چورن استار نیست که حذف کردی(sm2)
الی کار تو بود(sm70)
دل من یک قرار طولانی با تو در بین راه میخواهد
پشت فرمان بخواب راننده مرگ یک اشتباه میخواهد(sm50)
مثلا مثل میلاد پایگان رفتم تو حس آهنگ(sm2)
گل(sm118)
امیدی نیست(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تراکتور از کیون آورد(sm59)
ناراحت شدی؟(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]