اینم یکی دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir_l0l0 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینم یکی دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir_l0l0 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون داره با افرادی کار میکنه که حقشونه با حمید عسکری کار کنننقل قول:
سلام
من که خیلی خوشم امد . عالی بود . چیزی جدیدی بود از شادمهر .
شادمهر همه جور اهنگ و شعری رو میخواد تجربه کنه پس توقع کار قدیمی یا تکراری نداشته باشید . اینم برای کارنامه هنریش لازمه .
یکی از این هنگ خوشش میاد یکی از گمت کردم یکی از اینده و . . .
شادمهر واسه هر سلیقه ای اهنگ میده .
بهترینه (sm127)
من خیلی وقت نبودم نمی دونم کیا هستن کیا نیستن اما می تونم بگم عالی بود ... (sm127)
مسعود دهنتو سرویس (sm128)
زیادن این جماعت درب و داغون مخالف شادمهر
(sm128)
آخی امضا و اواتارم رفت (sm74) قبلا چند هزارتا پست و نوشته و ...
(sm25)(sm19)
(sm30)دیدی داداش....نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)دیدی داداش....نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی صبرانه منتظر ویدئو هستیم...
امیر تویی، سامان هستم ... آخه یادم نمیاد اون موقع بود که مرتضی، پارسا، موری،شیدا و ........... همه دور همی جمع بودی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شدیدا موافقم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط shadisl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شدیدا موافقم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط shadisl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که دوست داشتم آهنگ رو
شادمهر همیشه متفاوت میخونه
واسه همین هیچوقت تکراری نمیشه (sm127)
نه عالی بود
نه ضعیف
در کل شادمهر نیاز داشت بعد از مدت ها چنین سبکی بخونه -- البته بهتر از این میشد خوند ولی به همینم قانعیم
کاش پست هام رو بتونی برگردونی، چقذر برای کارهای شادمهر یادت باش پست تصویری درست می کردم، چه امضاهایی ...
موزیک ویدیو کی پخش میشه ؟
(sm50)
ترانه مشکلی نداره. ترانه های شاد و پر انرژی ازین بهتر نمیشن. خیلی عالیه کارنقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa13744 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط کاش ترانش کوتاه نبود...
الان بار سوم دارم گوش میدم خوبه (sm51)
"اوقاتی که حال خوشی ندارم، به موسیقیهای غمگین گوش میدهم و بالعکس؛ فکر میکنم موسیقی بیش از آن که توان تغییر داشته باشد، توان همراهی دارد و مقاومت در برابر این است بیهوده به نظر میرسد."
همانطور که منِ شنونده میتوانم این جمله را در مورد خودم بیان کنم، درک این مسئله هم برایم آسان خواهد شد که وقتی خوانندهای خوشحال است، اثری انرژیک، شاد و سرخوشانه را برای دل و رضایت قلبی خودش خلق کند که عکساش نیز صادق است.چیزی که عیانست این هست که شادمهر عقیلی حالا خوشحال است.زندگی خوبی دارد.همسر و دخترک شیرینی دارد که دوستشان دارد و این حال خوب به اثر اخیرش «فقط با تو» نیز سرایت کرده است.آنچنان که این قطعه را تقدیم به دو عشق زندگیاش، همسر و دخترکاش کرده است.شما هم اگر حال خوبی دارید، «فقط با تو» را بشنوید و لذّت ببرید.
امیر کرمانشاهی
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از تنظیم و اهنگ خوشمان امد
برا تنوع بد نبود(sm120)
نقد به این میگننقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdiasd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالی(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
خیلی قشنگه. آهنگسازی و تنظیم عالی. کار متفاوت و زیبایی هست(sm10)
به نظرم نمیشه تو یه بار گوش دادن نظر داد باید چند باز آهنگو شنید (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاورش خیلی خوبه موزیک ویدئوشم قطعا بی نظیره (sm118)
قابل توجه دوستانی ک میگفتند اگه آهنگسازی خود شادمهر نباشه آهنگ خوب نیست..دیدین ک اشتباه کردید هم آهنگ خوب بود هم تنظیم
ایول به تو چاووشی عادلنقل قول:
فقط با تو عشقم میتونم آروم شم
بازم مث هر شب بیا تو آغوشم
رو هر کی به جز تو چشامو میبندم
تورو میبینم تو آینده م
(sm127)
تو رو می بینم تو آیندم
شاد و عاشقانس (sm127)
لحظات دو نفره خوبی میشه باهاش داشت
منم همینو خواستم بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)اوهومنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون لحظات دو نفره ای هم که شما دارین(sm2)نقل قول:
خوشحالم ک شادمهر این ترانه پرانرژی را خوند..فقط کاش ترانش بیشتر بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش منصف باش
من تو این مدتی که عضو سایت هستم یه پست هم نذاشتم
ولی انصافا آهنگ چیز خاصی نداشت... بعضی تیکه ها هم کپی حمید عسکری بود
من خودم عاشق شادمهرم ولی شادمهر دیگه اون شادمهر قبل نیست مثل کارای خیالی نیست ... ژینا...
اینم به خاطر این که درگیر خانواده و بچه شده ولی اصولا ادمی که اینقدر طرفداراشو منتظر میزاره آدم انتظار بیشتر از اینو داره ازش به شخصه این آهنگشو ضعیفترین کار هاش میدونم (sm25)
نقل قول:
از حمید عسکری کاور کرده ؟(sm88)
دوس نداشتم در حد کارای داخلی بود از شادمهر همیشه انتظارا بالاس مخصوصا این اهنگ که انقد تاخیر خورد