بچها ی ستاپ میخوام اجرا کنم این ارور میده
This app can’t run on your PC
نمایش نسخه قابل چاپ
بچها ی ستاپ میخوام اجرا کنم این ارور میده
This app can’t run on your PC
خودتو با سیستمتو بنداز بازیافت
یعنی ویندوز عوض کنم (sm120)
یه فیل شکن واسه ویندوز بده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه کی عکسو فرستادی شاسکولنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من که چیزی نیومده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
جون عزیزت تو یک نفر نشین پشت سیستم (sm81) تو الان دو ساله هر روز با اون سیستم مشکل داری کودوم شهری بیام پشت سیستم نشستن و با سیستم کار کردن رو با هم بهت یاد بدم(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس دختر نامحرم میخوای شیکا زشته خجالت بکش ..
بفرست دیگه (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی خانم عکستون رو میخواد بدم بهش !?؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از خودشون اجازه بگیرید لطفا اول ..
(sm50)نقل قول:
Ebrahim-First Reaction.mp3
تو در مسافت بارانی .. (sm50)
میدونستید صفا تو این یه تیکه آبدار داره که موزن دیوس نذاشته توش ..
تو در مسافت بارانی .. (sm81)
همیشه هرگزم از نیلی
همیشه قرمزم از سیلی
و گاهی از همه قرمزتر
و گاهی از همه هرگزتر
مرا ببخش اگر هرگز
مرا ببخش اگر گاهی
منم که لک لک غمگینی
به روی دودکشت هستم
منم که ماهی دریای
بلند موی مشت هستم
منم که طعمه قلابم
مرا شکار کن ای ماهی
منم شکار شکارم کن
سپس ببوس و بچرخانم
سپس بچرخ و ببوسانم
سپس چه کار، چه کارم کن
چه کار، هرچه تو میخواهی است
بخواه آن چه که میخواهی
من و تو اول مان آه است
اگر که آخرمان مرگ است
من و تو خواهرمان آه است
اگر برادرمان مرگ است
عجول باش اگر مرگی
عمیق باش اگر آهی
رسول حرف زدن با من
برای مومن اندوهم
تو سرپناهترین غاری
امام گوش به من دادن
برای راز نگهداری
تو سر به مهرترین چاهی
بتاز گله اکسیژن
و راه مالرویی چیزی
به سمت پنجره پیدا کن
هوای حبس نفسگیر است
به تاخت قفل مرا وا کن
بتازای که پر از راهی
منی که از تو نمیافتم
به اسب تشنگیات گفتم
در این مسافت طولانی
تو در شفاعت بارانی
و غم درشکهای از ابر است
و ابر شیهه کوتاهی
رسول حرف زدن با من
برای مومن اندوهم
تو سرپناهترین غاری
امام گوش به من دادن
برای راز نگهداری
تو سر به مهرترین چاهی(sm1)
اینو که میبینم یاد حرف رضا میفتم که به شعر آهنگای موزن ایراد میگرفت ..
من که خوابم نمیبرد، خواب و راحتم را گرفته بیتابی
عشق من! نیمههای شب شده و تو در آغوش همسرت خوابی
از تو عمری گذشته اما من با خودم فکر میکنم که هنوز
تو همان دختر جوان هستی با همان گونههای سرخابی
•
فرض کن این اتاق پیش من است و همین تخت با من خوشبخت
فرض کن این لباس خواب سفید فرض کن این ملافهی آبی
اتفاقاً شبی رباطکریم زیر باران من خراب شود
اتفاقاً تو هم پس از باران اثری از خودت نمییابی
پرده را میزنم کنار، امشب از شب پیش هم سیاهتر است
فرض کن اتفاقاً امشب هم نیستی و به من نمیتابی
•
پس کجا رفته آن دو چشم قشنگ؟ آن دو تا چشم کوچک دلتنگ
کو دل تنگ کوچکت؟ کو آن صورت مهربان مهتابی؟
در کنارت کسی که میخوابد گونهات را چهگونه میبوسد؟
آه... او را چهگونه میبوسی؟! در کنارش چهگونه میخوابی؟!
•
باز هم قرص دیگری خوردم بلکه مُردم، دل از تو هم کندم
و خودم را به سختی آکندم به هماین خوابهای مردابی
•
... نتوانستم از تو دل بکنم شب فردا به یادت افتادم
ساعتم را که کوک میکردم فکر کردم کنار من خوابی
یکی از بهترین های صفا اینه خیلی قدیمیه البته .. (sm50)
کانال تلگرامی چیزی که این سریال ایرانیا رو داشته باشهنقل قول:
عجب چیزی بود و عجب چیزتری شد(sm54)نقل قول:
رو این ترک حساسما جف پا میام تو صورت هرکی شر بگه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تلگرام پیام بده بفرستم ..
ملنگ.. میگم خود شعر اهنگ عالی بود .. اینارم بهش اضافه کنی ببین چی میشه(sm120)نقل قول:
این شعر خیلی قشنگه چرا کامل نخوندهنقل قول:
نقل قول:
همین و به زور داده بیرون کیونش نذاشتن خوبه اونم میذاش که تجاوز بود ..
این وی پی ان موزیلا هم دیگه کار نمیده.. ای پی ایران رو بستن
دارم کم کم ناامید مبشم این فلشو درس کنم عجب بدشانسی ها بهترین فلش بود که دیده بودم
تو دیوایس منیجر نشون میده منتهی با یه اسم عجیب غریب نمیدونم سوخته یا نه
حتی تو نرم افزار پارتیشن بندی هم نشون نمیده فقط دیوایس منیجر
این نشونه یک هارد پورنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پورنهشیه بی ادب فوک صحیحه ..
این شه ماشینیه .. (sm74)
خوبم وصل میشه اتفاقا من الان دارم باهاش سو*پر نگاه میکنمنقل قول:
خط می زنم تقویمُ رو دیوار ... (sm172)
eeeeeنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وصل شد.. دو روز بود میزدم میگفت برای کشور شما وصل نمیشه.. ی همچین شر و ورایی
سال رو با پ...ورن شروع کردی ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما با پ...ورن تمام خواهی کرد ...
نخست وزیر میلاد ...
کیان پورتراب واقعا داره خوب پیش میره
قنشگ تو ایندی پاپ و آلترناتیو پتانسیل بین المللی شدن داره
کار جدیدش خیلی فضای جالبی داره
کو کی آهنگ داد اههههه ..
آلبوم اینو داده بودم به فوکی نیمیدونم گذاش یا نه ..