به قول پیر جماران : ما را چه که پدرانمان چه کردند
نمایش نسخه قابل چاپ
به قول پیر جماران : ما را چه که پدرانمان چه کردند
ساقی الان چرا نمگی ساسان ساقی الان دور از جون، همه لآشی شدن.
زمان ما اگر زیر 22 سال بود ساقی ها میگفت برو بچه برو دنبال تیله بازیت ولی ساقی الان فقط پولو میبنن به بچه 5 سال جنس میدن.
بچه 8 ساله الان داره دوا و سیگاری هروئین میفروشه.
آره بابا بیخیالشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چشمای تو آرومه چشای بیقرار من (sm50)
میلاد ما دلخوشیم با خاطرات....حال و اینده جز تباهی چیزی نیس...هرچی هس از گذشتس
واسه منی که نه گذشته زیبایی داشتم ، نه حال زیبایی دارم و نه آینده زیبایی خواهم داشت هیچ فرقی نداره که چی شده یا چی میشه یا چی میخواد بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گذشته نوستالژی خاص خودشو داره مخصوصااز کودکی تا نوجوانی(15سالگی) تقریبا برای همه خاطر انگیزه..حالا واسه تو فرقی نداره اون ی بحث دگس
من تا فهمیدم چی به چیه درگیر مواد بودم ، مواد رو گذاشتم کنار ، مادر رفت ، مادر که رفت خودم موندم و خودم - البته خودم خواستم که در حال حاضر اینجوری باشم و راضیم هستم چون کاری که دوست داشتم رو انجام دادم و انجام میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تسلیت میگم داداش میلاد.
داداش شما هم اهل بودی؟ الان چند ساله پاکی داری؟
چی میزدی داداش صنعتی یا سنتی؟
کجا پاتوق میزدید؟
6 سالنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرقی نداشت هر چی بود
مهم نبود هر جا که میشد تو کوه تو پارک تو بیابون تو ماشین تو خونه و هر جای دیگه که به فکر کسی میرسه یا نمیرسه
متاسفم داداش روحشون شاد(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ا
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش منم الان چهار سال را رد کردم رفتم تو 5 سال.
حتما میدونی که چقدر فکرش میاد تو کله ی آدم و آدم باید هر جوری خودشو مشغول کنه یه لحظه شل بیاییم تمومه.
متولد چه سالی هستی داداش میلاد؟
71نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا دیگه چیزی واسه من مهم نیست ، اجساساتم رو کشتم - نه غمگین میشم نه شاد میشم نه یاد چیزی می افتم نه چیزی میخوام نه کلا فکری میاد سرم و نه خیلی چیزای دیگه ...
داداش میلاد من از 18 سالگی زدم تا نزدیک 30 انقدر مثل تو نا امید نیستم.
پدرم که ــــــــــ بود من 10 12 سالم بود رفتش مادرم هم تا 18 سالگی کنارم بود گذاشت ـــــــ.
یه رفیق فقط از دار دنیا داشتم به اسم امیر ازم دزدی کرد اونم ردش کردم ــــــــ.
منم الان تنها هستم یعنی میشه گفت الان فقط خودم هستم و سیستم و انجمن باران همین.
ولی نا امیدی بزرگترین گناه هستش پسر
کنار اومدن باهاش ، راضیم ازش ، پیش اومده واسم ، راه اومده باهام منم دوسش دارم و واسه من هم مهم نیست که گناه باشه یا نباشه ، اینم یه مدلشه که با مدل من جور دراومده ...
اى بابا، چ سرگذشت ناراحت کننده اى داشتيد... متاسفم واقعا، نمى دونم چى بگم... آرزوى حال خوب براتون دارم...
نگران باش حل نمیشه ... (sm27)
نمیدونم داداش میلاد فقط از اونی که کارش بی نقصه و خالق ما هستش میخوام همیشه مراقبت باشه.
همه تو و هم همه ی رفقای ان ای که پاکی دارن داداش بدون تعارف میگم جلسه برو نری لغزش میکنی دوباره میفوتی توش.
داداش من از وقتی که اومدم تو انجمن شما کلی اوضاع روحیم تغییر کرده با گل های چون شما، سهند، هادی، میلاد، علیرضا، و امیر ادمین سخاوتمند انجمن آشنا شدم.نقل قول:
فهمیدم آدم میتونه هنوز خوب باشه میتونه هنوز درست زندگی کنه (sm127)(sm127)
جایی که یه سری آدم هستن که نه سواد اینو دارن که بتونن به کسی چیزی یاد بدن ، نه در حد و اندازه ای هستن که بخوان به کسی در مورد زندگیش راهکار بدن - فقط و فقط و فقط خودشون رو به این خوش کردن که مثلا 10 تا رهجو دارن یا n تا رو بردن خوابوندن ترک دادن و احساس خوب بودن بهشون دست داده ، اصلا جای کسی مثل من نیست
این دیگه خداییش بی عدالتی داداش میلاد منظور من اونایی که به عنوان مدرس با شما حرف میزنن نیست.نقل قول:
منظورم گفتگو با اون کسانی هستش که سابق مصرف دارن مرد مومن اینو یه آدمی که 12 پاکی داره به خودم گفتش قسم آیه و قرآن خورد.
گفت میثم من انقدر سر این مواد بی غیرت شده بودم زنم را گذاشته بودم حراج طرف میومد تو خونه ی خودم، من میرفتم زیر تخت صدای زنم میشنیدم که داره ناله میکنه ولی بازم خودم میزدم به خیریت. فکر نمیکنم صحبت کردن با اینجور آدم ها که اینجور تجربه ها را دارن از آدم چیزی کم کنه خیلی هم کمپ عالیه.
شما مگه چندبار کمپ رفتی؟
یه بار - کلا جلسه و کلاس و قدم و سنت و بقیه چیزایی که به این داستان مربوطه مضخرفاتی بیش نیستن واسه شستشو دادن مغز اونایی که وارد برنامه میشن - اونی که این حرفا رو واسه شما زده الان هم مریضیش فعاله وگرنه اصولا یه انسان طبیعی و نرمال که هیچ مخدری توی بدنش نیست و کنترل ذهنش رو داره خاطره های بدش رو سعی میکنه که با خاطره های خوب جایگزین کنه نه اینکه بیاد واسه من یا شما تعریف کنه که بگه منم اینجوری بودم .نقل قول:
مثل این میمونه که یکی واسه خاطر اینکه مشکلات خودش رو فراموش کنه میره به محک سر میزنه یا میره به تیمارستان سر میزنه که ببینه نه مشکلاتش جلوی مشکلات آدمایی که اینجا هستن هیچه ، و کلا صورت مساله رو واسه خودش پاک میکنه
بزرگوارى داداش،خوبى از خودته عزيز،منم همين احساسو نسبت ب شما و بقيه رفقا دارم(sm127)نقل قول:
مریض چرا؟
اتفاقا من وقتی با این طرف صحبت میکردم 4 سال از پاکیم گذشته بود و شستو شویی هم در کار نبود.
قسمت اول حرفتون را قبول دارم داداش میلاد اینکه معتاد میخواد خاطرات بدش را با خاطرات خوب جایگزین کنه ولی قسمت دوم را نه.
به نظر من فراموش کردن گذشته یعنی لغزش مجدد طرف 15 سال پاکی داشت رفت زد به دماغ بعد خودشو سوزند.
طرف پاکی داره مواد میزنه دماغی زدن همانا سنگ کوب کردن همانا.
همه ی این به خاطر اینکه گذشته را فراموش کردن و گرنه مرور گذشته بد نیست.
شما میلاد جان صنعتی میزدید؟
هر چی که بود زدم به جز شیشه که اون موقع نبود ...
کوکائین هم زدی؟(sm77)
یکی دوبار ...
مایه داری دیگه.
ما که والا بعضی وقتها خماریمون میزد بالا 10 20 تا لوارزپام و دیازپام و لارگاردین و هزارتا کوفتو زهر مار دیگه را با هم میرفتیم بالا.
اینا را بخیال، چند چیز مشترک باهم داریم خاطراتی مشابه و از همه مهم تر آسمونی مشترک خودتو عشق میلاد جان (sm10)
سلام دوستان. یک سوال داشتم در مورد تگ کردن بعضی از البوم ها. ممنون میشم راهنمایی کنید
یک سری البوم ها رو که از سایتی دانلود میکنیم وقتی تگشون رو پاک میکنیم در خود برنامه پاک میشن اما وقتی وارد مشخصات اهنگ میشیم هنوز تگ سایت هست
چطوری میشه کل تگ یک اهنگ یا البوم رو پاک کرد؟
ممنون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 1
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 2
Cut کننقل قول:
نوشته اصلی توسط guitar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه راهشم اینه که دو بار Save کنی
جالبه وقتی سیو میکنم تگ ها از بین میرن و وقتی البوم رو وارد برنامه تگ اسکنر میکنم تگ ها دیگه نیستن. ولی وقتی اهنگ رو پلی میکنم و وارد مشخصات اهنگ میشم اونجا هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگار با ترفندی تگ میزنن رو البوم که نشه پاک کرد. عجیبه (sm74)
متوجه منظورتون نشدم دوست عزیز. یعنی چی کات کنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روی آهنگ کلیک راست کن یه گزینه cut داره...کل تگو میبرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط guitar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز هم متوجه منظورتون نشدم. یا شما برداشتتون از سوال من اشتباه هست یا من درست نتونستم سوال و مشکلم رو مطرح کنمنقل قول:
امکان داره اسکرین شات بگیرید و روی تصویر توضیح بدید
مذهبی رو جا انداختی(sm2)نقل قول:
سلام دوست عزیز با برنامه mp3tag کار کنی فکر کنم بهتر باشهنقل قول:
مذهبی نبود ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
(sm50)