(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidjalab1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیمات بی بدیل و مبتکرانه از خصوصیات بارز ایشان است (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidjalab1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیمات بی بدیل و مبتکرانه از خصوصیات بارز ایشان است (sm70)
منو ایمان و امید اگه بشناسیشون گفتیم یکی از رفیقامون که تو همین جا بود محسن از اونور آورد براموننقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من لینکی که تو باران قبل از ترکیدنش گذاشتم سی دی ریپ آلبوم بود
دقبقا همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی تنظیمای چند سال اخیر خودشو میبینی قابل قیاس نیست اصن با تنظیمای آلبوم
مثل وارث و گمت کردم و رابطه و ...
اما خوب تو این آلبوما هم کارای خوب کم نبود
در کل امیدوارم بعد یه مدت استراحت با انگیزه و تنهایی کار کنه
ویدئو جذابی بود
این سینارت کارش واقعا درسته به جز ویدئو تو بی من (sm3)
ایده های ناب و عالی تو ویدئوهای رابطه گمت کردم ادامه میدمت تصویر
و مرسی از شادمهر به خاطر بها دادن به این ایده ها
پارسا جان متاسفانه اون موقع زیاد با این انجمن و دوستای خوبی مثل شما آشنا نبودم(sm74) حیف واقعا...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیق اسم اون انجمنی که خریدم ازشون یادم نیست(اگه یادته کمکم کن)، که متاسفانه به جای سی دی اصلی با چاپ لیزری اون سی دی کپی شده از آلبومو دادن!(sm138)
اوفففف یو عار مای لایف(sm127)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعترافو گوش کن اون ویلونو رید توش چقد قشنگ شده(sm70)(sm70)نقل قول:
کلیپ تصویر مالی نبود ولی حرکات شادمهر قشنگ بود(sm59)
میخوام برم یه لباس مشکی بخرم عین شادمهر با کفش ورنی نوک تیز(sm70)
(sm2)
(sm30) یکی از آرزوهام اینه تیپم از سر تا پا مثل شادمهر باشه! تو این کلیپ عجب تیپ ساده و جذابی داشت(sm19)نقل قول: