فن ندارن موردی نداره؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فن ندارن موردی نداره؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از عمد این دو تا رو گفتم که فن ندارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدم میخوای مث خودم استفاده کنی چرا صدای فن بندازی تو سیستم خودتو کلافه کنی بعد یه مدت خاک بگیره خرخر کنه بعد روغن بریزی درس شه دوباره خاک بگیره تمیزکاری نشه بری تو بازار در به در شی دنبال فن اورجینال
پیشگیری بهتر از درمان است (sm120) این کارت گرافیکا داغ نمیکنن که بخوان فن داشته باشن
اخراج بیرانوند شد جواب کیروش به اونایی که میگفتن حقیقی اینطوره اونطوره (sm120)
یعنی خوشم میاد تک تک چیزایی که گفتم تو این مقاله اومد قابل توجه سجاد داعشی اسی و رفقا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)من برم صداسیما تحلیل گر مسائل روز شم
آها اگه داغ نمیکنن که هیچ اره فن ها مخصوصا تو سرما بیشتر سر و صدا میکنننقل قول:
راستی این چیپست مادر بردها اینقد داغ میکنن فن نیاز نداشتن کلا؟؟؟
دیگه پیچیدش نکن (sm120)نمیدونم تکنولوژی پیشرفت کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با همین فن های کیس داخل خنک میشه دیگه
مانیتور رو بردم نمایندگیش گفت باید تصویرو بزاری رو حالت روشن چون زمان پاسخگویی این مانیتور 25 میلی ثانیه هست و زیادهنقل قول:
(sm120)چی جلبنقل قول:
باز قضیه رو بردی سمت دیننقل قول:
من حرفم اینه که خون آدما فرقی نداره با هم ! تو میگی چون فرانسوی بودن فرق دارن اونجا بمب گزاری نیست و این حرفا
تو همش میخوای دین رو بکوبی منم با قدرت مقابلت ایستادگی خواهم کرد(sm120)
(sm10) اشترم تولدت مبارک ایشالله 120 ساله شی
(sm120)نقل قول:
چند روز تولد میگیری ؟(sm2)
عجب دینیه این اسلام (sm242)(sm196) الی دلت بسوزه(sm75)(sm2)
به لحظات ملکوتی اذان نزدیک میشیم التماس دعا
همتونو نماز خون میکنم صبر کن(sm2)اگه یه نماز خونه نزدم تو فروم (sm2)
سیاوشِ دهه 80 (sm50)
سلام امیر (sm19) خوبه حالت ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارادتمند ... (sm127)
عه تولد امیر ؟ (sm120)نقل قول:
تولدت مبارک برادر (sm10)
زیرنویس واکینگ (sm171)
اول قمیشی یا شمس ؟؟ یا سهراب ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوم 80 میلادی با شمسی
نقاب = شروع دوباره و بمب اتم
بی سرزمین تر از باد = بهترین ترنس های تاریخ موسیقی مملکت
رگبار = افت فاحش
طاقت یباز رفیق بهترین آهنگ صیاصی تا الان
یادگاری = امیدواری
کلیه حقوق این این تحلیل برای بنده می باشد و استفاده از آن مانعی ندارد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقبل الله انفسکم و اتقاکم حاج الی
والکاظمین الغیظ ( چون میدونم عصبی شدی (sm2))
ببین خواب چشمات با چشمام چه کرده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیقم کجایی؟(sm50)
رامین (sm10)
میگن بیژن مرتضوی آلبومشو فروخته به رادیو (sm77)
20 هزار تا واسه موزیک ویدیو گرفته ÷ارسال موزبک ویدیوشو ضبظ کرده بود
اتفاقا رگبار عالیه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میبینم گوام هم که شیش تایی شد (sm2)کیسه قصه نخور (sm120)
دلم گرفته ای دوست
هوای گریه با من، هوای گریه با من
(sm50)
غم جمعه عصرو / غریبی حصرو (sm81)
گر خون دلی بیهوده خوردم ، خوردم
چندان که شب و روز شمردم ، مردم
آری ، همه باخت بود سرتاسر عمر
دستی که به گیسوی تو بردم ، بردم ... (sm50)
(sm50)
یه دنیا غریبم (sm50)
(sm2)اشترم عسلام داره یه حرکتی میزنه
بمیر مردک نحس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اینم خوبه اخه اناستازی دیر میومد 10 روز تمرین میداد بعدشم میگن قرارداد داشت تا 2017 باید پروازی میشد
وحید تاج - اجاق سرد ...
(sm50)
چقد جالب من دو سه باری اخیرا تو اخبار دیدمش گفتم چقد خوب لباس پوشیده این زنای وحشی مجلسو میبینی یا اون احمدی کارشناس هواشناسی مث گوریل میمونه