مگر در این شب دیر انتظار عاشق کش
به وعده های م-مه های تو زنده دارندم ... (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
مگر در این شب دیر انتظار عاشق کش
به وعده های م-مه های تو زنده دارندم ... (sm81)
همچنان فکر میکنی تنها غریق دنیایی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری میلاد؟
من اونقدر غریبم که گفتن نداره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام عزیزم (sm46)
مثل همیشه
لواط با مرده؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده باشی (sm19)
خوشبختی ما در سه جمله خلاصه می شود :نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تجربه از دیروز , استفاده از امروز , امید به فردا
ولی ما با سه جمله ی دیگر زندگی مان را تباه می کنیم :
حسرت دیروز , اتلاف امروز , ترس از فردا
همینُ بگو بنویسن رو شیون کریستی مک بلکه افاقه کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حق من این نبود ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
بعععععله ، داستان جدید کلید خورد ، هفته دیگه همین موقع چس ناله های رسولو میشنویم در حسرت خانوم پرستار ، ابرو کمون و ... (sm2)
من میگم داری میری یه ادکلن سی تومانی با خودت ببر شاید موردی جور شد بهش پشینهاد بی شرمانتو بده (sm70)(sm127)
از الکی نگو ، عزیزم سلام (sm127)نقل قول:
تو هم با رسول برو عمل کن ، طرز فکرتو میگم ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط اون اسمش جبران بود مگه؟
یه جبران ترگل و ورگل براتون جور میکنم (sm2)
رفقا من برم دیگه ، امروز نا پر هیزی کردم (sm70)
سلام و بزرگواری منو به بقیه دوستان که ندیدمشون برسونین (sm127)
Fu-ck My Heartنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنان محمد معتمدی (sm25)