یه بار بگو کلا زن بودی دیگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه بار بگو کلا زن بودی دیگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی واقعا روزای اول آموزشی خیلی سخت بود بعدظهرا و غروب مخصوصا حالت گرفته میشد بغض میکردی مخصوصا دوست دخترم میداشتی دیگه بدتر (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)پفیوسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من در جهت منافع سربازا حرکت میکردم
اره واقعا طاقت فرسا و سخت بود تو اموزشی چند نفر فرار کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث (sm2)نقل قول:
یه مشت انبر نشستن دارن خاطرات خدمتشون رو تعریف میکنن (sm120)
من چه اعدامی ها که نبردم پای چوبه ی دار
چقدر جنس که رد نکردم تو زندان واسه زندانی ها
اینقدر که اونجا تایپ کردم تو مغازه ام تایپ نکردم
15 ماه رو بدون حتی 1 روز مرخصی گذروندم