(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
(sm172)
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «فرید الهامی» - آهنگساز آلبوم «درفش کاویانی» - درباره دلایل به تعویق افتادن و پخش نشدن این اثر صوتی - تصویری گفت: این آلبوم، یک پروژه ملی است و برای آماده شدن آن بهلحاظ زمانی و مادی هزینههای زیادی صرف شده است. ما در حال حاضر، با چند حامی مالی، اسپانسر و تهیهکننده مذاکره کردهایم؛ اما متأسفانه هنوز به هیچ نتیجهای نرسیدهایم و کماکان در حال مذاکره هستیم. در آینده باید ببینیم برای انتشار این اثر، با چه اسپانسر و تهیهکنندهای به توافق میرسیم.
(sm2)دیوث اسپانسر شدی
Oshtorm Production PRESENTS
(sm2)(sm2)(sm2)
من ریدم تو این تیمی که با تو توش باشم مرتیکه نه حمایتی میکنی نه دفاعی میکنی (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث
(sm2)
بنره چیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با عکسه همین ترانه و مصطفی و ...؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر رفتی ادامه بدی نبودی(sm2)
- (sm50)
بخت نامرد، بزن، بد به دلت راه نده(sm50)
توام با من نبودی، مثل من با من و حتی مثل تن با من(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه صبر کن اینو نزن
چی تکون میخورین طرح میزنین این عکسو میذارین مث گربه نره اس
اینو بزن جاش ساختمونم داره خیلی جالب میشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه میخواستبپیم بریم سن دنی نزاشتن(sm172)از دوران طفولیت عاشق استادوفرانس بودم(sm172)البته 20 سالم نیست ساخته شده(sm2)
تو عقل نداری به بخت ربطی نداره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گربه نره (sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا من دنباله یه عکسه جدید و خوب گشتم هیچی پیدا نکردم
بعدشم این عکسه گربه نره چون داخله افق بود خودش خیلی خوب بود.اگه طوله عکسش کم نبود مجبور نمیشدم پس زمینشو عوض کنم.این عکسی که دادی بدرد بنر نمیخوره خیلی از پایین بالاش باید زده بشه.خیلی کوچیک بشه هم چیزیش معلوم نمیشه
اشترم اختصاصی موزیک بارانو واسه تو زدم خب.
نمیخواستی میگفتی برمیداشتمش.احتیاجی نبود بپیچونیش(sm2)
میتونی سارا بوتلر و کریستی رو کنار هم بزارینقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشی پشت سره من حرف میزنه این ممه سیخ چونی چرا جوابشو نمیدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
اهاهن اینم یادم رفت بگم
اشترم زدی کیفیتشو اوردی پایین این نوشته قرمزه افتضاح شده
اون دیگه رد داده بزار تو حال خودش باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو مجوز از اشترم بگیر که بن نکنه یهو بعد میزنم(sm2)نقل قول:
ردیف کن خصوصی بفرست اونقوقت اشترم هی بیاد بگه عکس بزارید ما هم نمیزاریمنقل قول:
ابلهی و نفهم، کاریت نمیشه کرد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو خط خطی(sm2)نقل قول:
شریک دزد و رفیق قافله که میگن دقیقا تویی(sm2)نقل قول:
زرشك.كجاي كارينقل قول:
مثله اينكه خبر از ابزارا نداري
پخ هركسيو بخواد ميتونه بخونه(sm2)
اقاي احتمالا غيرمحترم من شمارو نميشناسم لطفا نقل نگيريد مزاحم هم نشويدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم گفت يوزر بده ٢٤ ساعت بن كنم حواست باشه(sm2)
برو ادامه بده(sm2)نقل قول:
داره خرت میکنه(sm2)
نه بابا اخه ١٩٠ كيلوبايت حجمه؟
از من گفتن.قرمزش ضايع شده
جناب مديره محترم،اقاي امير
بنده از شما درخواست بن كردن كاربر Mamatir رو خواستارم
با تشكر
حالا ميبيني خر ميكنه يا نميكنه(sm2)
من راضي نبودم ولي خودت خواستي(sm2)
با هیچکسم میل سخن نیست(sm50)(sm2)نقل قول:
دورو برم مشتی خزنده(sm120)نقل قول: