23 ماه خدمت کردم به این مملکت 18 ماهش تو قزلحصار بودم
نمایش نسخه قابل چاپ
23 ماه خدمت کردم به این مملکت 18 ماهش تو قزلحصار بودم
اونجا جیره غذایی کم بود تو آموزشی بعد واقعا غذای اونجا هم با پادگانای دیگه خیلی فرق داشت یعنی خیلی خوب بود
ساعت 10 صبح میومدن از آشپزخانه میگفتن چند نفرو بدین واسه کمک خورد کردن مرغ و گوشت و ازین چیزا (sm59)
منم که عشقم ازین چیزا بودذ مرغ رو بزارم رو تخته ضربه بزنم به دونیم مساوی تقسیم بشه و سر ظهرم غذای توپی بخورم (sm51) (sm2)
مرغ سوخاری درست میکردن عین این گربه ها میرفتیم با آشپزه گرم میگرفتیم (sm2) میگفتیم اگه کاری هست تا انجام بدیم اونم خودش میدونست ما چی میخوایم میگفت ظرف بیارین براتون بریزم (sm51) (sm2)
تو حمومشم خیلی خنده دار بود ساعت 3 بعدازظهر 10 دقیقه وقت داشتی بری تو حموم و بیای بیرون دیر میکردی با لگد درو باز میکردن دستتو باید میگرفتی جلوش تا دیده نشه (sm2)(sm30)(sm30)
(sm50)
(sm2)این خاطرات مارو بخون و لذت ببرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 16 سالم بود رفتم خدمت آموزشی که تموم شد انداختنم زندان اراک ، ونکی رییس زندان اراک گفت تو که هنوز سیبیل درنیاوردی به درد اینجا نمیخوری میفرستم یه جای بهتر دهن سرویس منو فرستاد قزلحصار
هادی بیا بخورش تا آروم شم (sm120)
دوست داشتم تو همون جا خدمت کنم (sm74) ولی انداختنم تیپ 35 بدترین جا ... ن غذای خوبی ن میوه ای ن چیزی ... فقط آموزش (sm3)
خربزه میاوردن تا حالا اونجور خربزه ای نخورده بودم انقد شیرین بود در حالی که سردمم نبود میمونست عین قند به هر نفر یه دونه میدان (sm59)
دیدی خودت دوست داری بشینی روش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من منظورم شام تشریف داره ، روسپی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد یه خورده از خاطرات زندانت برام تعریف کن تو تلگرام (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]