واقعا عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی نظیر بودنقل قول:
شادمهر (sm127)
هر دفعه برای روبرو شدن با قلبم
دنبال اونی که میشناختم ازت میگردم
روبروی من یه تصویر هزار تیکه شده ست
که با هر بار رفتنت یه تیکه شو گم کردم
شادمهر (sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایی داداش؟؟؟(sm77)
کیفیت خوب البوم نیومد (sm77)
خوب اشتباهشو جمع کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Elenaz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم سیاوش قمیشی ام خیلی طول کشید اما بالاخره کیفیت خوبش اومد امیدوارم اینم با وجود اینکه حاضرم حتی طول کشیدنشو تحمل کنم اما منتظرم حتما کیفیت بهترش بیاد .. نمیدونم چه قدر دیگه باید صبر کنیم اما رفتار عوامل ضبط و پخش غیرحرفه ای بوده ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی بد بوده کار عواملنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو سال 2018 باید انتظار کیفیت بهتری رو داشت
(sm50) عشقای قبل از تو سو تفاهم بود
(sm10)