تاپیک جامع تیلور رو زدن کی*نم پاره شد 3 تا آلبوم هاشو 320 آپ کردم ! استقبال در حد مگس بود خودم و تاپیکم آب شدیم رفت (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
تاپیک جامع تیلور رو زدن کی*نم پاره شد 3 تا آلبوم هاشو 320 آپ کردم ! استقبال در حد مگس بود خودم و تاپیکم آب شدیم رفت (sm120)
ریدم تو فوتبال
اون مقطعی بود.. برا ی موضوع خاص(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته تاپیک بزنین .. همین حسین و تو و امین ی سره اونجا باشین کافیه(sm2)
امضا قبلیت ماله موزیک ویدیو begain again بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اذربایجان دیگه کیو میخواست بیاره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا همین همشون گند زدن
ایران اکثرا همه رو داشت اول میشد
اینا 20% تیم هم نبودن
برای عشقت انرژی گذاشتی.. اشکال نداره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مقطع چی ؟(sm120)بزار جام ملت های اروپا برسه کاری میکنیم این تاپیک دیگه بالا نیاد مگر با انتشار البوم محسن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان گفتن سرمون گیج میشه هی میچرخه واسه همین عوضش کردم (sm120)نقل قول:
همینو میگم دیگه.. ی دوره ای که مسابقه ای .. جامی .. چیزی برگزار میشه(sm120)نقل قول:
لدف کردی(sm120)نقل قول: