Shayad sabzنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کانالش گرفتم
نمایش نسخه قابل چاپ
Shayad sabzنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کانالش گرفتم
تو کانال بچه ها گذاشته بود ساعت ۴ آلترنیتیو راک هست ظاهرا ..
قربونت بشم میلاد جان ! کجایی تو پسر ؟ کم پیدایی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
فنچول یه فیل شکن واسه ویندوز بده (sm178)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه فیل شکنم باس پول بدیم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت تست کردی؟ خوبه؟
اینی که من دارم 30+10 هست مالی الی 30+3 .. :l
2 ساعته پیام دادم به پشتیبانیشون واسه اکانت تست هنوز ج ندادن (sm35)نقل قول:
یه شماره حساب میدم 8 تومن بریز توش یه اکانت بهت میدم ..
40 روزه با کانکشن های متفاوت سیسکو هم داره ..
تو رو خدا خفه شو (sm81)نقل قول:
چن ساله استفاده میکنم بهترین در ایراننقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیل شی میگه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از چه نظر میگی بهترین !?؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زهرمار دو دقه فک نزن امروز حسم گرفته الی رو اذیت کنم سر به سرش بذارم .. (sm59)
شیرازم سیل اومده (sm120)مملکتو اب ورداشت
از طرف ما شروع شد گفتم سیل داره میاد اینجا وخش کرده رفته همیژو ..
نه بکاهی نه فزایی .. (sm50)
(sm50)
آپدیت جدید تلگرام میتونی پیام طرفم که فرستاده برات پاک کنی یعنی برا خودشم پاک میشه (sm2)
(sm59)
شیرازی های عزیز اعلام حضور کنن اگه هستن(sm50)
(sm74)فلشم درس نشد
نقل قول:
دیوس خوبه فلشه من هارد SSHD یم دست طرفه هنو درس نکرده ..
زمانه دوخت لبم را به ریسمان سکوتنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که عهد ، عهد غم است و
زمان ، زمان سکوت ... (sm127)
مثل هم شدیم میلاد جان ! مادرم رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تسلیت(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روحش شاد
(sm50)
(sm74)
ای دادنقل قول:
خدا بهت صبر بده روحش شاد
خدابیامرزه روحش شاد (sm10)نقل قول:
میروی اما خودت هم خوب میدانی عزیز(sm81)(sm81)(sm50)نقل قول:
تسلیت رسولی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54) چیز تو دهن شیائومی
اقا این قسمت اول گیم اف ترونه که لو رفته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی دانلود کنه ببینه خودشه اپلود کنه رو سایت ۶۰۰ مگ بیشتر نیست
امیر می تونی چکش کنی رو سرور ؟
با کلمه ها نمیشه واسه این درد جمله ساخت ... (sm172)نقل قول:
آرزو می کنم که روزای خوب برات پیش رو باشه ...(sm176) (sm127)
یه لکه سیاه افتاده رو صفحه لپ تاپم (sm172)
به چاک رفته ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من زدم ببینم شیه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره بشور یه بار ..
دهنتو فوکیدم این شی بود 600 مگ حیف vps که برا این استفاده کردم ..