(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترکیدم (sm2)(sm2)(sm2)
این همه مدت منتظر بودیم سوژش کنیم همه چی بگا رفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا نگید تو رو خدا از لحاظ تکنیکی همه چیش آس بود این آلبومشنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ها تحسینش کردن
در ضمن میانگین حدودا هر آهنگش 2 سال پبش ضبط شده!!!
ضمنا من از آلبوم چارتار خیلی خوشم اومد
انقدر خوب بود که اورجینالش رو خریدم
هر جا بره به جز منچستر (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نابود میشه
jما در حدی نیستیم از لحاظ تکنیکی نظر بدیسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط .Chiko. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی در حدی هستیم بگیم به دل نمینشست(sm120)
تلفظ صحیحش عنچستره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از قبل برنامه ریزی کرده بود گمونم ما رو از این شادیا محروم کنه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم باید انتقاد پذیر باشهنقل قول:
انصافا شبیه کریم آبمنگول شده (sm120)
ببین من دنبال این نیستم که از لحاظ تکنیکی چطور بود یا نوازنده هاش کی بوده ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Chiko. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومش اصلا به دلم ننشست تو بگو 30 ثانیه از 1 تراکش ...
مهم نیست دنیا چی میگن مهم اینه که من خوشم نیومد (sm59)مگه اونا میدونن سلیقه تخیلی من چیه (sm120)