(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
(sm54)بازم شباهت واقعیت های تروریستی با سریال
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ابتدا شایعه هایی منتشر شد که این زن همسر" عبدالحمید اباعود" عضو داعش و مغز متفکر حملات پاریس است اما اطلاعات بعدی این موضوع را رد کرد. براساس اطلاعات فعلی او دختر خاله ابوعود است.
legends
زرت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm213) فیلم ویپلشو میخوام دوباره ببینم دلم براش تنگ شد
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم با پاکزاد حرف نزدم ولی رفیقم میگفت 1700 میگیره.منم بهش گفتم خیلی گرونه.شاید دیده گمنامیم گفته بزار تیغشون بزنم.
یادمه یه بار ممر میگفت میکس و مستر تهش 1تومن در میاد البته فک کنم همچین چیزی گفت.
من خودم زیاد میام اینجا ولی وقتی من هستم ممر نیست وقتی اون هست من نیستم.اگه اومد ازش بپرس ببین میدونه فرشاد حسامی واسه تنظیم و میکس چقد میگیره؟دمت گرم(sm10)
ممنون از اینکه جواب دادی.(sm19)
الی دادا هستی ؟ پخ بازکن برادر بی زحمت یا باهام دوست شو
(sm70)بازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعع (sm120)ارسال شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا با هام دوست میشی ؟
اشترم سرور ریده ایا دیر باز میشه تاپیکا
واسه من لیو میزنه میگه برو بیرون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چکامه چمن ماه و صدف طاهریان که در ماه های پیش با حرکت نابه هنجار ناگهانی خود وکشف حجاب همگان را غافلگیر کرده بودند بالاخره وارد پروژه های سریال های ماهواره ای شدند.از قرار چکامه چمن ماه در سریالی که همبازی اش بهروز وثوقی است ظاهر می شود و جالب آنکه کارگردان این سریال سعید ابراهیمی فر است.سازنده فیلم روشنفکرانه نار و نی در دهه ۶۰ و بازیگر فیلم ماهی و گربه. در پروژه دیگر صدف طاهریان بازی می کند و کارگردان ان مهدی مظلومی کمدی ساز تلویزیونی است که مهم ترین کارش سریال بدون شرح بوده است.تهیه کننده هردو این سریال ها که پخششان مطمئنا چالش جدیدی برای تلویزیون ایران خواهد بود شبکه جم است. باید دید واکنش مراکز فرهنگی کشور به این اتفاق چگونه خواهد بود.
The Man from U.N.C.L.E
(sm120)باحال بود
دیوونه تو چشمای من ذل نزن ... (sm50)
(sm50)
(sm81)کبوتر بچه کرده
کاش بودیو میدیدی
(sm81)
ای شادی بگشا درها بر رخ ما
که پر از مژده ای به چمن از بهار خبر آورده ای ... (sm50)
مرا خاموش کن یا رب(sm81)(sm50)
همه ی شما یه مشت آشغالید
می دونین چرا؟
جراتشو ندارین خودتون باشید
به آدمی مثل من نیاز دارید
تا انگشت تخمیتون رو بگیرید سمت من
و بگید این آدم بدس
(sm50)(sm81)
نوید(sm10)
فیلم تو مایه های
زندگی ادل(ابی گرم ترین رنگ)
شرایط
و..
کلا درباره دو دختر همجنسگرا باشه.معرفی کنید(sm172)
قسمت اين بود که من با تو معاصر باشم ..
تا در اين قصــــه پر حادثــه حاضــــر باشم ..
حکم پيشانی ام اين بود که تو گم شوی و ..
من بــه دنبال تو يک عمر مسافــــر باشـــم ..
(sm50)
استقلال خوزستان (sm2)
سامی بیگی چه بیرحمانه خوش صدایی ... (sm2)
کامبیز حسینی هم آهنگ کجایی محسن چاوشی رو گذاشته . . . (sm50)
داغ دلمو تازه کردی(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
الان سامی بیگی داریم ...نقل قول:
(sm2)(sm30)
گفتگوی خواندنی خانواده شهیدهمدانی در اربعین شهادت ایشان:
اشترم
من مگه با تو نیستم(sm2)
هیچی(sm2)
میگما این رسول رو دیشب باز بن کردی؟
(sm2)جان ناقابلی دارم جسم ناقصی دارم
(sm2)لهجه مشدی
(sm2)خیلی باحالهنقل قول:
صوتیه؟؟؟امیررررر
با چشمام چه کرده(sm50)
(sm30)
(sm2)اون قسمتش که داعش میگه داره میاد اغا و داماد اغا و سخنگوی پلیس چی گفتن
فرمت mp3 زده.تصویر نداری(sm208)نقل قول: