مردک تیم اصن هافبک مرکزی نداشت.. همه محروم و مصدوم بودن(sm74)
ولی به همون گل بنتکه راضیم(sm27)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
مردک تیم اصن هافبک مرکزی نداشت.. همه محروم و مصدوم بودن(sm74)
ولی به همون گل بنتکه راضیم(sm27)(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس گل مارسیال رو ندیدی دفاع های تخیلی تون رو کرد تو هم (sm120)
بمیر.. تیم بدون هافبک رو بردین کیف هم میکنه... هندو.. کوتو ... الن(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرزو میکنم تو لیگ برتر بمونیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بمیر مردک ملنگ(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید با چلسی واسه موندن تو لیگ بجنگید (sm128)نقل قول:
جمع میکنن میارن میندازن سر ِ من بدبخت (sm120) همین الانم دارم کار میکنم (sm172) شهریور که گفتم بهشون روز شمار تحویل بدن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کچلی فک کنم بهت بیاد با اون عینک دودی خفن(sm2)
حالا حالا حالا جونووم (sm137) به به (sm2) هله هله هله جوونوووم بیا بریم بندر (sm137)(sm2)
چه خلوته (sm77)
دیروز یه ضفحه هم نرفتین (sm120) لامصب یه روز من نیستم همه دپ میشن (sm2)
پول که به خواب ببینه ... تازه دیروز آواژنگ میگفت رسیده ... رفته زیر دست کارشناس ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شمارشو اگه داری برام اس ام اس کن
(sm50)