نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاليه دمتون گرم، و حتما کمکى ناچيزى مى کنم (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاليه دمتون گرم، و حتما کمکى ناچيزى مى کنم (sm10)
دو تا بازى هم نتيجه نمى گيره، پارس جنوبى و ذوب اهننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستى امير اين کاربر امکان خريد کاراى شاهين و مجيد کاظمى و نامجو رو داره!؟
نقل قول:
چقدر بود!؟
سرى بعد تو خريدا اطلاع بده بخريمشنقل قول:
آره بعیده نتیجه بگیره. من ترسم از اینه اونارم نبره ولی تیم خوب بازی کنه،بیان بگن تیم بهتر شده فعلا نگهش میداریم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بايد بکاپ مى گرفتى ک ب فنا نره(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط saleh khorasane [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعيد مى دونم چون اين سرى فشاررها رو مربى و مديريت زيادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
چرا ناراحتی عمو فدات (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بخواب قاطی عروسکات (sm2)