لینک فیلم ... بده حجم دارم ماه داره تموم میشه نمیخوام به فنا برهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لینک فیلم ... بده حجم دارم ماه داره تموم میشه نمیخوام به فنا برهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صحنههای بوسه در فیلم تازه جیمز باند در هند سانسور شده است. برخی از هندیهایی که سه هفته در انتظار اکران فیلم "اسپکتر" در کشورشان بودند، با دیدن سانسورهای فیلم، خشمگین شدند ولی خشم خود را به شیوههای خلاقانهای ابراز کردند. آنها هشتگ "جیمزباند پارسا" (SanskariJamesBond) را در شبکههای اجتماعی ایجاد کردند، بیکینی زنان در فیلم را فتوشاپ کردند و لباسهای دنیل کریگ، شخصیت اصلی فیلم را با لباسهای سنتی هندی جایگزین نمودند.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخدا لینک گیر نمیاد فقط پخش انلاین رو باید با ای دی ام دانلود کنی
فیلم های هالیوودی با صحنه های دلخراش هم بود بود ... (sm120)نقل قول:
تام هاردی ؟؟؟ سریال ؟؟؟ شیب ؟؟؟ بام ؟؟؟ (sm77) اینو چرا من تاحالا ندیدم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول اسم بده ...
دست تام هاردی رو ببین (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو نمیگم جلبکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندتا فیلم معرفی کن
فیلم های فینچر و نولان به ترتیب سال ساخت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر عقب افتاده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوتافیلم.باموضوع.همجنسگرای بگید خب.
هوس کردم(sm120)
محصول 2000 به بعد باشه.یا قبلنقل قول:
تو چه ژانری.
دی وی دی هامو ورق بزنم بهت بگم
ابوالفضل یه فیلم جنایی معمایی که حسابی آدم رو درگیر کنه مثل zodiac و seven بگو ! (sm10)
2014 به بعد قتل سریالی بود بهتر ترسناکم بود دیگه چه بهترنقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا منظورت کدومشه؟
Gone Baby Gone 2007
In the Valley of Elah 2007
State of Play 2009
Fracture 2007
Eastern Promises 2007
Tell No One 2006
Irreversible 2002
The Girl with the Dragon Tattoo 2009
کدوم یکی بهتره ؟؟؟
نقل قول:
دختر خالکوبی اژدها نسخه امریکاییشو میگی دیگه
سوئدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب بت توصیه میکنم امریکاییشو ببینی من سوئدیشو سه تاشم دیدم بخاطر زبانش ممکنه یکمی برات گنگ باشه امریکاییش بهتره میچسبه
میلاد،رسول:
قاتل سریالی john doe vigilante
(قاتل سریال)the collection
the hills run red
orphan
oldboy 2013
carrie 2013
nothing left to fear
(قاتل سریالی)wolf creek 2
سرم درد گرفت.همینجوری(sm50)
اتفاقا کارگردانش فینچر هست ولی هنوز این یکی فیلمشو ندیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قراره دو تای دیگشم بسازه ولی گفته سرش خیلی شلوغه ممکنه بره سریالشو بعد 20 سال ادامه بده
و همچنان فیس تو فیس(sm118)
یه سریال واسه HBO میخواست بسازه فعلا کنسل شده (sm172)نقل قول:
اره نسخه امریکایی یه سریال انگلیسینقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونی که به من دادی مشکی بود.خودت ببین
اصلیو بده یه حرکتی بزنم
نه اون house of cards بود که واسه شبکه نتفلیکس ساخت 3 فصلش هم اومده الان غیر از فینچر سه تا کارگردان دیگه هم بودن ! یه کمدی میخواست واسه HBo بسازهنقل قول:
نه یکی دیگه بودنقل قول:
اینو خبر ندارم !نقل قول:
موضوعش معلوم نیست ؟؟؟ مثل فیلم های دیگش جناییه ؟؟؟
گفتم که نسخه امریکایی یه سریال انگلیسی پس همه چی معلومهنقل قول:
من اسمشو یادم نیس
(sm50)
Maze Runner: The Scorch Trials 2015
بلوریش چند ساعت پیش اومده
خوبه.هیجان انگیزه.ماجراجویه.یه عده بچه چونی.تویهجایی گیر میکنن.بعد باید معمای مارپیچ رو هل کنن
(sm120)
این دیوث نیگا تا دیروز جلو اسانسور وایمیستاد میگفت دربست الان واسه من ایتونز میکنه(sm2)نقل قول:
اشترم Flac اومد نمی زنی ؟؟؟؟
چرا سیاسی میکنین محسنو ؟ (sm56)
همین صدا رو هم میخواید از ما بگیرید ؟؟؟؟؟ (sm74)
یعنی میشه صفاریان هم تنظیم هایی مثل آلبوم ادل بزنه ! (sm25) آوانگارد (sm172)
ادل هنوز دان نکردم.... ارزش دانلود داره آیا ؟؟ خخخ (sm70)
دوست خوبم" بالاترین قدرت اثرگذاری بر کائنات هماهنگی با ضرب آهنگ کائنات است برای او که بزنی
برای تو می رقصد
کائنات منتظر توست تا برایت به زیبایی برقصد
ساز تو باور توست ، تجسم توست
شادی توست ، شکرگزاری توست و تمرکز بر تمام زیبایی های پیرامون توست پس زیبا بنواز (sm176)