مخشو بزن(sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
مخشو بزن(sm51)
اگه وقت و فرصتشو داشت بابچه ها جمع بشیم بخریم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ژانر خودش بدک نیست اما توصیه ای نمیبینم که بشه گفت حتما ببینید نصف فیلم کلا گیج کننده هست یعنی بی منطقی ترین فیلم در ژانر خودش هست بازیگرا هم نتونستند اوم جوری که بتونند بازی کنند به جز آقای جاناتان پرایس بقیه بازیشون توی ذوق میزنه جلوه های بصری و فیلمبرداری هم چنان خوب نیست اما خب امتیاز 8 و چراغ سبز هم گرفته پس میتونه فقط فقط برا یکبار دیده بشه اونم فقط برا امتیاز اونم از نظر خودم -.-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm28)
همون ییارم ارزش نداره. تو کستش اسم دنیرو دیدم بعد تو گوگل زدم امتیازشو دیدم گفتم بگیرم معلومه فیلم خوبیه.تعجب من از اون 98 درصد روتن تومیتوزه...این فیلم تو اروپا خوب فروخته ولی تو آمریکای شمالی استقبال چندانی ازش نشده...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Omidvaram9 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه تو این مواقع این جملرو به خودم گفتم : آخرش چی میخواد بشه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاهکار رو دانلود کنید ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سخت نگير زندگى ب همين چيزاس دگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنجیرش کنید ،
زنجیرش کنید ،
زنجیرش کنید ،
زنجیرش کنید ... (sm50)