ممر منظورم اون کلیپ سیاسی که گذاشتی رو پیج
نمایش نسخه قابل چاپ
ممر منظورم اون کلیپ سیاسی که گذاشتی رو پیج
عجب روزی بود (sm50)
adele ، enya ، تور the wall راجر (sm50)
خودجوشه یا هماهنگ شده س ؟ (sm59)
شاشيدن به نت ديوثا
چی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی بگی میگم رو چِشَم ناز تو رو میکشم با من قهر نکن ...
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
شوخی ............. (sm120) داره دان میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داشتم ازت ناامید میشدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطاب به ادل باید گفت : خانم محترم خوب بودن هم حدی داره خجالت نمی کشی ؟؟؟ برو از خدا بترس !!! (sm25) (sm2)
کاشکی یه روز بیایی آشتی تا باورم شه تو دوسم می داشتی
چه خانم برازنده و نجیبی (sm132)
شیطونه میگه عکسهای الی رو ریلیز کنم همه خشتک پاره کنن(sm2)
مرسی اشترم (sm118)
عاشق که بشی حالت میشه مثلِ من مثلِ من که آرامش ندارم یه روز
تنها میشی از تنهایی دق میکنی عشقت میرهُ میگه بمونُ بسوز
امین حبیبی
بس که رسیده اینجا به استخون من کارد ... (sm50)
(sm74)
(sm27)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه جا رو گشتم...
(sm74)
... (sm178)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواص شیره انگور
شیره انگور مادهای است بسیار شیرین که از آب انگور به دست میآید. اغلب صاحبان باغهای انگور برای استفاده از فرآوردههای انگور در فصول دیگر و افزایش ماندگاری آن به روش سنتی آب انگور را گرفته و سپس با خاک سفید که احتمالاً حاوی آهک و املاح معدنی دیگر است مخلوط میکنند.
در اثر افزودن خاک سفید، آب انگور تصفیه میشود، پس از این مرحله آب انگور را با فشردن در پارچههای مخصوصی از خاک سفید جدا کرده و میجوشانند، در اثر جوشاندن آب مازاد انگور تبخیر و بر میزان قند آن در واحد حجم افزوده میشود.
طی حرارت دهی مخمرها و کپکهای موجود در محصول نابود و در نهایت شیرهای نسبتاً غلیظ با رنگی قهوهای به دست میآید، البته خوب است بدانید[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]و رنگ شیره بسته به نوع انگور و فرآیند پخت در شهرهای مختلف، متفاوت است.شیره انگور طبیعت گرم دارد و مصرف آن برای گرم مزاجها موجب غلیظ شدن صفرا میشود و نتیجه آن، جوش زدن در صورت و بدن است که راه درمانش هم خوردن میوههای تازه با طبیعت سرد است. این ماده به غیر از انرژیزا بودن، درصد بالایی کالری هم دارد.
اگر شما فرد کم تحرکی هستید که روزانه بیش از ۲۰ دقیقه پیاده روی منظم ندارید یا ورزش نمیکنید، بدانید که با خوردن این ماده مغذی، حتماً چاقی و عوارض آن انتظارتان را میکشد.
شیره انگور را بصورت سنتی تهیه کرده و مصرف نمائید.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاصیت اصلی شیره انگور ، انرژی زا بودن و در فصل زمستان برای گرم کردن بدن بهترین خوراک محسوب می گردد.
خوراک های که بوسیله [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] درست می شود.
خواستم یه ثوابی برده باشم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه ملت دارن از کجایی میگن اونوقت بهروز صفاریان و حسین صفا نکردن یه خط در مورد این اهنگ بنویسن .
بهروز صفاریان پسر خوبیه (sm50)
ادل فقط همون آهنگ hello ش تصویری بود ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلینقل قول:
thumbnail یا پیش نمایش فایل های ویدوییو میگم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من همه ویدیو داره الا اینا که x265 یا به قولی کم حجمه
یه آه غلیظ و ...(sm172)
(sm192)
کو کجاست ؟؟(sm54)(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا فقط زمانی باهاشون کار کنی ادمای خوبین .نقل قول:
صفاریان . صفا . حسامی . ارجینی و ...
تنها کسی که همیشه و تو هر حالی بدون قصد و نیت هوای محسنو داشته شهاب اکبری بوده
چقدر خوب بود آهنگ کجایی (sm169)
میگن آخرای امسال قراره کنسرت بذاره (sm2)
با من میرقصی وقتی میرقصی
من ازت خوشم میاد به دلم نشستی ... (sm50)
شهاب اکبری بی نظیره هم شخصیتش هم کاراش (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm192)
نمنه؟(sm120)نقل قول: