لامصب فیلم نمیاد یهو با هم میاد
میز رانر 1080
انت من 1080
نمایش نسخه قابل چاپ
لامصب فیلم نمیاد یهو با هم میاد
میز رانر 1080
انت من 1080
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا خب
اسمه اون فیلمه رو سرچ کردی؟(sm2)
سن تو من کارم این بود با طناب تو توی چاه نمیرم
این اهنگای لانا فقط به درده این موقعا میخوره
پا لب تاب نشستی نصفه شب میخوای سروصدا نکنی
پلی میکنی خیلی اروم(sm2)
بیا تا کسی نیست چندتا شات بزار (sm2)
مردک میخوام کمکت کنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذارم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خداوکیلی این اشترم خیلی دیوث شده جدیدا میاد بن میکنه(sm2)
امشب نت فوق العاده گاییده شده
اشکال نداره یه بنر میزنی حل میشه (sm120)
فقط و فقط و فقط و فقط یکی میذارم اینم سره 1 دقیقه پاکش میکنما(sm2)
این رسول گلنار کجاست ؟
داشتم فیلم ant man رو میدیم و چقدر فیلم مزخرف و آشغالی بود ! به 1 ساعتش نرسید قطعش کردم ! (sm3)
شب جمعه کی فیلم Ant Man میبینی آخه
البته این take 4 نیستا
(sm25)
(sm25)
اوی دیوث من دانلود کردم میخوام فردا ببینم نرین به ذهنیتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چه غلطی میکنی نصفه شبی اینجا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعرتو ندادی پس
خیلی فیلم مزخرفی بود ! آدم بشینه خاله بازی چهار تا بچه رو ببینه بهتر از این جور فیلم های مزخرفه ! دقیقا مثل هیتمن فقط فرقش اینه هیتمت یک ساعت و نیم بود این 2 ساعت و خورده ای !نقل قول:
- (sm50)
نسبت به فیلم های ابر قهرمانانه خیلی بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به جای تو باشم همین الان شیفت دیلت می کنم (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm138)نقل قول:
بذار عکسه طرفو بدم فکر نکنید داغون بوده
نظارت میکنم (sm25)(sm120)نقل قول:
هنوز که چیزی انتخاب نکرده بودم ولی اونجوری که با چوب زدی تو کلم دیگه پشیمون شدم (sm120)
باز حداقل یه فکر و ایده ای پشت فیلم بوده اینجوری نبوده که طرف با رعدبرق و تارعنکبوت بخواد تماشاچی جلب کنهنقل قول:
(sm54)
خره حال نداشتم تایپ کنم باشه دستم بند بود شکلک زدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مالوره مخرب بیشتر نداریم که(sm2)
طرف یه دکمه میزنه کوچیک میشه واقعا هم جذابیت داره هم خلاقیت ! (sm138) فیلمی که آخرش تو نیم ساعت اول معلوم بشه باید شیفت+دیلیت کردنقل قول:
Bonnie Rotten?!?!
Exactlyنقل قول:
امان از اطلاعات عمومی بالا (sm25)نقل قول:
خیلی زندگی روالی داشتم بیکاری هم بهش اضافه شد
خخخخ (sm2)نقل قول:
بعدا مزاحمت میشم پس (sm19)(sm120)
خداوکیلی این اهنگای لانا فقط به درده خواب میخوره(sm2)
لانا خیلی بهتر از بوفالو ست (sm50)
(sm35)(sm30)نقل قول:
جدی که نمی گی ؟؟؟؟ (sm30)(sm2)نقل قول: