2 گیگ دارم تا ساعت 12 شب باید مصرفش کنم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
2 گیگ دارم تا ساعت 12 شب باید مصرفش کنم (sm120)
gone girl دانلود کن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا چه ایرادی داره (sm120)منم به کریس اعتقادی نداشتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تنفر عجیبی داشتم ازش الان هم از بقیه بیشتر دوسش ندارم ...شاید فقط یه بار امضام رفته باشه اون calm down معروفش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم نمیاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا پارس انلاین رو باید برم تخیله کنم (sm120)5-6 روز نت ندارم (sm120)
میلاد اون فشنگ های وب که گفتم فشفشه هست (sm2)نقل قول:
قبلا خیلی ازش بدم میومد ولی الان ازش بدم نمیاد (sm120)نقل قول:
از طرحش خبر داری ؟(sm120)نقل قول:
این نود 32 ورژن 8 هم یوزر و پسورد ارو که بلاک کرده یا میکنه (sm178)
----
(sm128)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm120)
مرسی الی (sm19)
اولی نشد ولی دومی درست بود (sm176)
شیمبلی بیا همی ظرفا رو بشور
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
(sm120)کار خدا رو ببین ساعت 5 کنسل شد
انوشیروان ارجمند درگذشت
انوشیروان ارجمند - بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون - یک ساعت قبل بر اثر ایست قلبی درگذشت.
بنگر و سوشا گل به خودی زدن مصاحبه میکنن غلط کردیم استقلال را بردیم(sm2)
این هنرمند فقید ۲۷ مهر ۱۳۲۰ در زاهدان به دنیا آمد. انوشیروان ارجمند، برادر بزرگتر داریوش ارجمند و همچنین پدر برزو ارجمند بود.
او از اواخر دهه ۴۰ به عنوان بازیگر و کارگردان تئاتر در مشهد فعالیت خود را آغاز کرد.
فیلمیران درگذشت این هنرمند گرانقدر را به جامعه هنری ایران ، علی الخصوص خاندان ارجمند تسلیت می گوید.
یعنی هر شب که دل داشتم 2 تومن بدم ؟(sm120)نقل قول:
نمیدونم دیگه چه غلطی می کنی ولی شنیدم همه شبانه ها ور میدارن(sm120)نقل قول:
هر گیگ 600 تومن خوبه دیگه(sm2)
خب اگه برای شبانه باشه خوب نیست !نقل قول:
شنیدم شرکت ها توافق کردن که دیگه شبانه رُ حذف کنن...اگر حذف بشه خوبه ینی چاره ی دیگه ای نیست ...اگر نشه معلومه خوب نی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm9)
مگه نوکر باباتم ؟؟؟ (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
تیغو میکشم رو رگهام، می پاشه خونم رو عکسات
نتونست سدی بسازه رنگ چشمات، سیل اشکات
تنظیم جان جوانی خوبه
ناهیدی بد کار نکرده
(sm155)
(sm2)برای چی بحثو منحرف میکنی ظرفای منهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm2)کاور سینگل جدید مایلی
خدابیامرزتش(sm50)
چقد جدیدا حالم ازش به هم میخوره (sm3)نقل قول:
اویل خوب بودا ...
الان قبل و بعد هر موزیک ویدیو یا عکس از خجالت عوامل پشت صحنه حسابی در میاد انواع اقسام خدمات رو ، میده (sm59)
این حمید عسکری قبل از این که معروف بشه عاشق یه دوخیه میشه ، یه چندو اندی با هم بودن .. دوخیه ولش میکنه میره با یه پسره که نمایشگاه ماشین داشت میپره .. (sm50)
چه اطلاعاتت کامله(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوخیه تا میبینه این معروف شده چند باری هم هی خواسته بر گرده ، ولی دیر شده بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینارو میگم انقد پول پرست نباشید (sm39)
پول چیزه خوبیه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما این کجا و ان کجا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شعری که یاغی واسه خانومش گذاشت چقدر غمگینه (sm74)