چقدر نگاه هامون به( اون ) میتونه متفاوت و البته سخیف باشه.
بعضی از این نگاه ها رو حتی کلیسا و استبدادش هم از به قول شما ( اون ) نداشتند
فقط بلدیم از این و اون بدزدیم و بعد یه جایی مثل اینجا خودمون رو تخلیه کنیم.
نمایش نسخه قابل چاپ
چقدر نگاه هامون به( اون ) میتونه متفاوت و البته سخیف باشه.
بعضی از این نگاه ها رو حتی کلیسا و استبدادش هم از به قول شما ( اون ) نداشتند
فقط بلدیم از این و اون بدزدیم و بعد یه جایی مثل اینجا خودمون رو تخلیه کنیم.
عزیزم جواب قانع کننده بده ، خیلی مودبانه به ما فحش ندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو قانعم کن که چرا یکی به دنیا نیومده امام میشه یکی کل عمرش مث سگ میچره فقط
این همه عاشق داری چطور حسودی نکنم....
من هنوز جواب سوالمو ازت نگرفتم ، چرا وقتی میدونی و مطمئنی که حق با تو هست و میدونی طرف مقابل نمیدونه و مطمئن نیست و اینو هم میدونی که بحثت جز سر درد واسه خودت چیز دیگه ای ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا عزیزم؟ چرا بازم خودتو اذیت میکنی؟
چون من درد میکشم . زورم میاد . کیونم میسوزه (sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوس دارم دو نفر دیگه هم بدونن
ترک تحصیل دانش آموزی که کلیپش پخش شده بود
شیب...بام! (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین چگونه درگیره مغز من (sm81)
نمیدونم چرا ما عادت داریم همه چیز رو خلط کنیم و اون وقت هم نتیجه ای رو که خودمون دوست داریم رو ازش بگیریم.
ما اگر خودمون رو مقید به هر دینی کردیم،به هر دینی یک یا چند خدا و بنا بر ویزگی های دینٍ مد نظر یک یا چندین پیشوا و و حالا امام رو میتونیم در دین به عنوان الگو داشته باشیم.حالا به طور مصداقی هر دینی رو که بررسی کنیم یه همچین شمایلی رو میشه براش در نظر گرفت.همین دینٍ محبوبمون زرتشت مگه توش خدا وجود نداشت؟ مگه توش پیغمبر وجود نداشت؟مگه نماز نمیخوندن؟
ولی اینها به نظرم بی راهه ی بحثٍ ماست.من یک سئوال از شخص شما دارم:اگر شما امروز در شرایطی بودید که عدالت به معنای واقعی کلمه رعایت می شد،اگر همین من و شما مشکلات خاص خودمون رو نداشتیم،میومدیم از مثلا دین و پیغمبر و اینجور مسائل انتقاد کنیم.
ما در عرصه ی سیاست در بحث مدیریت کاملا دچار ضعف هستیم و این اصلا ربطی به دین ندارد.
ماجرای شاگرد زرنگی که با انتشار یک فیلم ترک تحصیل کرد . (sm77)
(sm35)