جدیدا قبل 1 میخوام..صبح قبل 8 بیدار میشم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جدیدا قبل 1 میخوام..صبح قبل 8 بیدار میشم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هه هه... فکر کردی... ایرانسل از تو خیلی زرنگترِ... فردا تلافی ـشُ در میاره... اگه شارژ کردی دیدی در لحظه شارژت 0 شد بدون از کجا خوردی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلـــــــــــــام به مینا خانوم گـــــــــــل (sm174)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس خودشون چه غلطی میکنن؟ (sm138) من انقدر همکار خوبی میشم برات (sm2)نقل قول:
نمیدونم تا حالا کچل نبودم همیشه مقدار خیلی زیادی مو داشتم (sm120)
(sm120)
اصن تو که نیستی زندگی ـمُ زیر پای کی بریزم؟ (sm120)نقل قول:
(sm19) (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باع... ببین دیشب کی اومده (sm58) گودزیلیِ من (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3ooti [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یه فکری تو سرته حالا چی هست معلومه دیگه (sm2) خواب آلود نمیتونی مشاوره بدی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار میکنن (sm2)اتفاقاً همه کارا رو اونا میکنن ، فقط سر ی این گزارش من خودمو به زحمت میندازم (sm2)اولین گزارش رو همکارم کمک کرد چون دو ماه بیشتر نبود پُست گرفته بودم ! شهریور پارسالم وقتم آزاد بود و درگیر زندگی نبودم و همش 24 ساعته اینجا پلاس بودم ولی می اوردم خونه و کم کم انجام میدادم (sm120) اسفند پارسالم یکی از همکارا کمکم کد چون تازه ازدواج کرده بودم جو گیر شده بودن (sm2) اما الان خیلی سخت شده (sm172) زندگی و ... شانس من اوضاع از پارسال بدتر شده و باید یه گزارش بنویسم که نتونن ایراد بگیرن (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من وقتی کچل کردم تا یکی دو روز دپ بودم بعدشم گفت بیخیال زنگ زدم دوست دختریم رفتیم بیرون (sm2)
تو که نیستی از خودم بی خبرم
کی بیاد و کی بشه هم سفرم
(sm120)
ببخش ببخش ببخش
گر چه برایت تلخ و دشوار است
نه برای اینکه لیاقت بخشیدن را دارند
برای اینکه تو لایق آرامشی
(sm120)نقل قول:
سرما خوردگي خر است ( اونم تابستون(sm81))
سلام دوستاي خوشگلم خوبيد؟ دلم براتون تنگيده بود (sm127)(sm19)(sm134)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)(sm127)