نه ممد که اومده دیگه لیو نمیده واسه من(sm120) پا قدمش خوبه(sm120) فقط رفرش اتومات هنوز خرابه
نمایش نسخه قابل چاپ
نه ممد که اومده دیگه لیو نمیده واسه من(sm120) پا قدمش خوبه(sm120) فقط رفرش اتومات هنوز خرابه
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاتل(sm127)
گرونترین تیم تاریخ(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه لنگ و درخشان هم پا قدمم خوبه(sm120) هنوز تو کف حمله مایلی کهن به فردوسی پورم(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آسیاتک(sm127)
مورینیو بی نظیره (sm127)
ینی رید به فردوسی پور(sm2) فقط بغض کرد آخرشو خراب شد(sm120)نقل قول:
ولی با این حال غارسا بیشتر خرج کرده(sm120) مثه پارسال هیچ امیدی به تیم ندارم پارسال برعکس دراومد امسال بعید میدونم(sm2) فعلا باشگاه داره میره تو کار یورگن کلوپ(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاتل(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسیاتک(sm3)
تنها شرکتی که فیبر نوری ارائه میده اسیا تکه منم مجبور شدم(sm172) اسباب کشی کردیم گاییده شدم(sm120)
:| عنجلوتی به این خوبی!(sm127)(sm120) عوضش نکنید باو(sm2)نقل قول: