من بیچاره دارم خوابمم نبرد اصلا (sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
من بیچاره دارم خوابمم نبرد اصلا (sm98)
بنده با پیدا کردن تبصره ای راه دررو را یافته و نرفتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا باز میرم نگاه به جزوه میندازم دهنم پاره میشه از خمیازه (sm29)
اگر به کار ما هم میاد قربون دستت بفررست بیاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیاد سخت نگیر اگه بلدی که هیچی اگه بلد نیستی بازم هیچی (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیـــــــــــــــــــــا.. . دوری کنیم از هـــــــــــــــــــم...
نجوای مظلومانه جزوه هام با من! (sm59)
شمام اینطورید آیا؟ (sm80)
خواب وقت سخر از غصه نجاتت میده (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه به کارت نمیاد برا مردان نیک ترم بالای 13-14 (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه ما کار از نحوا گذشته توافقی جدا شدیم اکبر میدونه (sm2)نقل قول:
فقط میدونم که تا حالا هیچ درسی زو نیفتادم!!! مطمئن شم قد 10 بلدم خیالم راحت میشه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]