به اجوشی من میرسه؟؟ اون گفته بودی خیلی باهاش حال کردم (sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به اجوشی من میرسه؟؟ اون گفته بودی خیلی باهاش حال کردم (sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
یکی از شعر ها (افسوس) زدن به نام سایه ولی کار ایشون نیست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضعیف که بود سواستفاده هم شده داخل آلبوم ...
(sm120)
(sm3)
تا صب میخوام جر بدم خودمو با این .. (sm50)
بمب!/ یادداشت امیر قادری، پس از تماشای "جوکر"
در این لینک بخوانید:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(در این یادداشت پرشور ناشی از تماشای این فیلم غیرمنتظره، کوشیده شده هیچ بخشی از قصه ی اصلی فیلم لو داده نشود.)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر