نسیم از حلقه زلف تو بگذشت
چمن شد مست و باغبان مست
(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
نسیم از حلقه زلف تو بگذشت
چمن شد مست و باغبان مست
(sm74)
خیلی هم شیک و مجلسیه. هرجا میرم از عمد میگیرم دستم (sm59) تازه آنتنشم شکسته (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فک کردم فقط مخابرات ریده(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه کدوم شرکتی؟
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
سرور داخل و خارج(sm3)کسی دیگه ای هم همچین مشکلی داره؟چه شرکتی هستین؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
:|نقل قول:
همسفر تنها نرو ... (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من در این مجمع باور نکردم
ندیدم که در هین دعا بمیرد
گروهی برآنند که علیرضا
کجا رفت داد آنجا بمیرد
ستار - صدای بارون (sm50)
(sm118)
(sm1)اره فقط امیدوارم زود تر درست شه(sm35)نقل قول:
البته فک نکنم علت فقط همین باشه یه مدت خیلی خوب شد سرورای خارجی ،دوباره این طور شد(sm3)
هو ایز سریوس قشنگ ترین دیالوگ
(sm89)نقل قول:
من که همیشه سرعت درست میشه میگم خب خدا رو شکر دیگه درست شد ولی ..........(sm25)
ایشالا که درست بشه...(sm86)
همتین خوابیدی؟؟
من میگم خودشون یه گهی میخورن سرعت این طوری میشه به خاطر این میگم که یه مدت سرعت خوب شده بود اگه بحث کمبود پهنای باند بود اون موقع هم کم میاورد...(sm27)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه جیگر خواب است حرام بر من
اما چه کنم به هرچه دین که می باشد بی اعتقادم ، حرام کجا بود شب بخیر رفتم بخوابم (sm132)
همه جا تاریکه این پشه مشه ها با سرعت میان از مانیتور رد شن میخورن بهش میافتن خیلی باحاله(sm59)
جیگرتو برمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوجا میشه با تو حرف زد ؟ شمارتو پخ کن اس ام است بدم
امشب پست ترین ادم رو زمینو دیدم یعنی دهنم وا مونده بود وایسادم رو ب خدا میگم خدایا اینم ادم بود ؟؟؟ یا حضرت عباس ک چقدر ی ادم میتونه پست باشه
آسمان آبی عرفان من چشمان توست
اختر تابنده ی کیهان من چشمان توست
در حضور چشمهایت عشق معنا میشود
اولین درس دبیرستان من چشمان توست
در بیابانی که خورشیدش قیامت می کند
سایبان ظهر تابستان من چشمان توست
در غزل وقتی که از آیینه صحبت می شود
بی گمان انگیزه ی پنهان من چشمان توست
من پر از هیچم پر از کفرم پر از شرکم ولی
نقطه های روشن ایمان من چشمان توست
باز می پرسی که دردت چیست؟بنشین گوش کن
درد من ،این درد بی درمان من چشمان توست
محمد سلمانی
(sm27)
دیشب همه شاهد به ممر گفتم زود بیا کو ببینم ساعت چن میاد
(sm1)یه اتفاق مهم در مورد آلبوم افتاده
آب بریز همونجا که می سوزه (sm2)
نام آلبوم تغییر کرد ! اخبار تکمیلی بزودی از چاوشی نیوز ...
(sm77)
چش هیز شماره این کیون بلبلی رو داری بش اس بده زودتر بیاد
پنچشنبه هم تو یاهو بش گفتم ممرم قند عسلم نباتم مردشور اون کیون گلابیتو ببرن شنبه هم مطلب داریما گفت باشه گفتم صب زود بیا بابا گفت باشه حالا ببین ساعت هشت و نیم لندهور هنوز خوابه
تو ببند یه تگ میگرفتی الان کارمون را افتاده بود
(sm2)غلومی خودشو جر میده نمیتونه اخبارو بزنه کاورو گذاشته نوشته برای اولین بار با سایز اصلی (sm30)
(sm14)
عقربه ها به 9 نزدیک میشوند ..
هوا بس شرجی است ممر با سه من کیون آکنده از عرق و فیسی پشمالو چشمانش را به آرامی باز میکند نگاهی به ساعت کم کم حافظه خود را به دست می آورد دست به لای پاها برده تخمدان ها را جابجا میکند صورتش را به آرامی می مالد باد معده ای رها میکند آری ! من به فلانی قول دادم شنبه صبح زود بیدار شوم ، سپس میچرخد !
در ذهن برنامه ریزی میکند دستشویی ، چند عدد کلوچه همراه با میلک همزمان دکمه استارت رایانه شخصی بزند و لاگین کند ....
منتظریم ببینیم این پروسه چقد طول میکشه (sm98)
(sm2)عمرا اگه یادش باشه قولی داده
تدوین همزمان سریال را امیر شیبان خاقانی برعهده دارد و موسیقی را نیز امیر توسلی ساخته است. تیتراژ سریال انقلاب زیبا نیز آماده شدهاست. طبق مذاکرات اولیه خوانندگی تیتراژ به محسن چاوشی سپرده شده بود اما در تصمیمگیریهای نهایی محمدرضا علیمردانی برای خوانندگی و دکلمه تیتراژ انتخاب شد. علیمردانی پیش از این در سریال سقوط یک فرشته بهعنوان راوی همکاری داشته و به جای شیطان حرف زده است. او دوبلور، گوینده و بازیگری است که با بیماری لارنژیت متولد شده و سالهای زیادی از عمرش را از داشتن صدا محروم بوده است و حالا صاحب صدای خاص متفاوتی است.
من میرم صبانه میل کنم
اس دادم بشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون عزیزم
این داداش من نیم ساعت رفته یه نون ساندویچی بگیره من ساندویچ کنم ببرم سر کار حالا اگه اومد (sm25)
نام آلبوم تغییر کرد!(sm77)