نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فخر فروش متين و موقر (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فخر فروش متين و موقر (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
منظورم قدرت ِ چوب بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس واسه منو محکمتر بزن (sm2)
(sm59)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب با پارتی ـت فخر میفروشی دیگه ما که پارتی هم نداریم (sm120)نقل قول:
گه گاهی واسه اینکه باتریش نخوابه (sm2)نقل قول:
مثل قدیما که بچه کار بد میکرد مادرش میگفت میبرمش خونه تنبیهش میکنم شوهره میگه خودم میبرمش خونه حسابشو میذارم کف دستش زنیکه خنگ رو که اسی نکشتش (sm2)
باکت نباشه تغییر شکلش الاستیکِ (sm70)نقل قول:
اوووووووووووووف گشنم شد (sm217)(sm2)نقل قول:
(sm2) فروتن (sm120)نقل قول:
زااااااااارت... شیلفر شد (sm172)
ریدی یعنی(sm120)نقل قول:
کار کردن تو مثل کارای برره ای هاست... با نگاه کردن کار میکنی(sm2)
3 ساعت خوابیدم زنگ زدن بیدارم کردن(sm81)(sm120) باید 8 ساعت رو تکمیل میکردم.. 5 ساعت دیگه از ساعت 12 خوابیدم(sm2)
یکم خودتو تحویل بگیر(sm2) تو اخم میکنی فکر کنم میپرن رو کولت(sm2)نقل قول:
یکم مشکل دارن ولی بازم خیلی خوبه کواچ.. یادت نیست ولاسکو داشت میرفت چی گفت؟ ایرانو برد تو 10 تا تیم.. ایران 8 یا 9 شد.. گفت دیگه سطح ایران همینه.. من تمام کاری که میتونستم انجام دادم و دیگه ظرفیت پیشرفتشون همین بوده... اما کواچ سال بعد تیمو برد جزو 4 تا(sm98)
اگه بخوان عوضش کنن باید بگردن 2.3 تا مربی برتر دنیا یکی رو بیارن
عسل منِ(sm120) (sm127)نقل قول:
پارتیت منم دیگه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه طفلک زرتی بغض میکنه و میترسه (sm120) بزنمش چرا ؟!(sm2)
اگه اینکارو نمیکردم تا الان دوام نمیاوردم (sm120) همه سن و سالشون و سابقشون از من بیشتره و طبیعیه که نتونن ببینن و ... ولی تو این یک و سال نیم که پُست گرفتم حسابی از همه زهر چشم گرفتم و کسی جرات نداره کاری کنه(sm120) نگاه که میکنم همه به قول معروف ماستا رو کیسه میکنن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بِتیرکی هی با این خوابیدنت (sm120)
ی سریام دوغ درست کردن(sm2)نقل قول:
ی چند تا هم نیروی خودی ببر وردست خودت که حسابی تاج و تحت رو حفظ کنی(sm2)
تحویل میگیریم خودمان را (sm59) اخم من کارها رو پیش می برد (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کواچ مربی خوبی هست ولی تو ایران کسی ازش حساب نمیبره !! باید کسی رو بیارن که اسم بزرگی داشته باشه و همه ازش حساب ببرن مثل کی روش !!! به نظرم اگه شده یه ملیون دلار بدن آناستازی رو باید بیارن
اخم آناستازی = ریدن بازیکنا(sm2)
اخم اسی = ریدن کارمندا(sm2)
اسی آناستازی(sm2)
مهم رئیس شیکم گوندمونه که ازم راضیه (sm120)اون از من بد اخم تره وقتی صبح میاد تا یه ساعت کسی جرات نداره بره پیشش(sm120) طفلک منشی دفترش چی میکشه از دستش(sm120) البته خوبش میشه چون یه بار با همین زنیکه پر ادعا حسابی دعوام شد و ریدم بهش (sm25)(sm120)نقل قول:
کواچ بازی با لهستان ی داد زد.. اون مربی ایارنی کچلِ.. رفت نشست دیگه تا اخرین بازی بلند نشد از جاش.. در حالی که همیشه ایستاده بود کنار کواچ(sm120)نقل قول:
بمیر فخری(sm120)
همه جا گند میزنی و با ملت دعوا میکنی(sm2)فقط تو خونست که درکیونی میخوری(sm2)نقل قول:
منم میگه که مربی خوبیه ولی معروف سوارش شده و تعویض میکنه و ...نقل قول:
نشد یه بار من در مورد کارم صحبت نکنم و به فخر کشیده نشه(sm120)
خوب من برم (sm27)
قیبول باشه(sm10)
زنیکه حقش بود (sm120) تا یه مدت میترسیدم شوهرش و فک و فامیلش بیان بریزن سرم (sm2)نقل قول:
برای توام قیبول باشه(sm120)(sm10)نقل قول:
روز خوش(sm120)
(sm27)
میزدنت من میخندیدم(sm2)نقل قول:
نقل قول:
اي جااااااااااان (sm120)
نقل قول:
تو ميشه بگي كجا كار ميكني؟ (sm77)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه چيزي اون ورتر (sm30)(sm30)
به به باد آمد و بوي عنبر آورد خوش اومدي صابر جان (sm19)
مجتبي جان شما هم خوش اومدي (sm19)
(sm50)(sm127)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه همه یه وقتایی همه چی خیلی درهمه ، نمیدونم چرا سهم ما کلا درهمه فقط یه وقتایی آرومه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبینم غمتو داشم (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا بشم آزاده جان (sm127)
اوه کجاها رو تازه داری میخونیا ، صد صفحه بیشتر ازش رد شدیم (sm10)
گفتم بهت که داشم (sm127)نقل قول:
نقل قول:
یکم خودی شو ، منو فاطی صدا کن ... (sm127)
نقل قول:
بوردایممم حسین جان (sm127)
نقل قول:
فدا بشم ، بازم ما رو بردی زیر بهمن معرفتت (sm127)
نقل قول:
چقدر خوب بود این قیصر جان (sm127)
نقل قول:
همیشه کارات منحصر به فرده (sm2)
یا نقلات تکنیکیه ، یا تگات چشم حسود کور کنه ، الانم که آخرین دستاوردت که کم از دریت کردن کیک زرد انرژی هسته ایشون نداره ، بهمون یاد میدی؟ (sm2)
نقل قول:
دهن سرویس (sm70)(sm127)
حسین جانِ منی تو (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیخ من خیلی معذرت میخوام انقدر دیر جواب میدم ، بسی کار سنگین داشتم هوار هوار اصن ، الانم اصن از خستگی حالی به عادم میونه ؟ نه والا (sm2)
از صمیم قلبت از عذر من پذیرایی کن (sm70)(sm127)
لاوتم مشتی (sm127)
فدا بشم (sm127)نقل قول:
با تنی خسته کوفته اومدم (sm10)
فک نکنم، خدا خودشم راضی نباشه،
با این وضعیت شکرش کنیم!!!...
(sm50)(sm50)(sm50)(sm172)
خوش اومدی صابر (sm127)
با این همه بدبختی خدایی وجود داره آیا ؟ مطمئنم اگه خدایی وجود داشت وضع زندگی این نبود ! خدا وا3 ی عده خاصِ نه مانقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا به یه کسی محبت میکنی دستت گاز میگیره
ازش می پرسی بابا من به جز محبت کاری کردم
جواب میده بلاک کردن و قطع رابطه با تو بهترین کاره
همون فرد میره سگ یک آدم لـ..اشی میشه که
هر روز اشکش در بیاره و قلاده ش بکشه
این ور و اون ور
فدا بشم عارمین (sm127)نقل قول:
شعری از سید مهدی موسوی
شعری برای برادرم:
شـ.اهین نــ.جفی...
حمّام ِ بی مشاهده ی اســ.پرم!
تسلیم چشم های کفی بودن
هر روز راه منحرفی کردن
هر روز چیز مختلفی بودن
از خواندن ِ ترانه ی رپ در خون!
«شاهــ.ین ِ» خسته ی «نجــ.فی» بودن
حمّام ِ زیر دوش تو را آواز
یادآوری ِ لذت ِ بی آغوش
بر سر حضور قطره ی کوباکوب!
با بار سال ها چمدان بر دوش
خوردن برای از تو فراموشی
از جام ِ بی سلامتی ِ بی نوش!
«ما مرد نیستیم!» نمی فهمی؟!
وقتی دلیل مرد به «چیز»ش بود!
گریه شدم به لهجه ی بی مادر
که بغض در صدای مریضش بود
چیزی که مثل درد ِ خداحافظ
حرفی که در نگاه عزیزش بود
گیتار را گرفتن ِ از گریه
تا دست های تاولی ات رفتن
آواز بی اجازه شدن در باد
تا اشتباه اوّلی ات رفتن
از برج های یخزده ی «آلمان»
تا کوچه های «انزلی» ات رفتن
آینده ام خراب تر از حالم
ریدم به هر چه فال و به فنجان بود
شب بودم و فرار مرا می کرد
که انتخاب ِ بین دو زندان بود!
من با جنون لعنتی مجـنون
دعوای این قبیله سر ِ «نان» بود
راوی محترم! خفه شو لطفا ً
بس کن عزیز! حوصله ام سر رفت
که قهرمان قصّه کم آورد و
در ابتدا به قسمت آخر رفت!
هر چیز خواستی د ِ بگو... امّا
از غربتی به غربت دیگر رفت
نه! عاشقانه نیست برادرجان!
این قصّه دلخوشی کمی دارد
می خندد از جنون ِ خودآگاهی
امّا میان چشم، غمی دارد
زنجیر، صف کشیده صدایش را
دیوانگی محترمی دارد!!
خنجر بزن به سینه ی بازنده!
داش آکلیم و دلشده ی مرجان
از زخم های کهنه ی تو بر «جسم»
با دردهای مشترکی در «جان»
این گریه سهم ماست که بیداریم
این شعر مال توست برادر جان...
پ.ن این سه بیت آخرش واسه توست برادر جان عارمین (sm50)(sm127)
وقتی خدا خوابه . . . (sm172)نقل قول:
هر چی هم خداپرست نباشی یه وقتایی باید یکی اون بالا باشه وقتی اشتباه میکنی بهش بگی غلط کردم.
دختر شنل قرمزی به گرگه میگه:
+آقا گرگه چرا کسی دیگه به یاد ما نیست ؟
+ما قصه های آخرشب های بچه هاییم مارو برای خواب کردن بچه ها روایت کردن حالا دیگه اونا بزرگ شدن مارو فراموش کردن یا شایدم هنوز تو خوابند و بیدار نشدن!
تازه این مهمانی خداست, وای به روزی که قهرش بگیرد.
توی بازی سیمز هم اگه دکل نفتی بود به این سادگی نمیشد غیبش کرد.
امشب از اون شبهاست که هیشکی ازش ناراضی نیست ؛ اونایی که اعتقاد دارن میرن ثواب ببرن بقیه هم میمونن با کلی خونه خالی از معتقدین
تو محل ما یه میدونه که واسه آب نماش یک میلیارد و یک میلیون تومن هزینه شده البته خدای ناکرده اون یک میلیون پول زدو بند نیس ، یک میلیون تومن خرج ساختش شده یه میلیارد زد و بند !!!
دوس داشتم کنترلچی سالن سینما بودم بعد چراغ قوه مینداختم لا جمعیت میگفتم دیــ.وث دستتو درآر
از خانه بیرون می زنم اما كجا امشب
شاید تو می خواهی مرا در كوچه ها امشبپشت ستون سایه ها روی درخت شبمی جویم اما نسیتی در هیچ جا امشبمی دانم اری نیستی اما نمی دانمبیهوده می گردم بدنبالت چرا امشب ؟هر شب تو را بی جستجو می یافتم اما
نگذاشت بی خوابی بدست آرم تو را امشب (sm50)(sm50)(sm50)
پ ن : چرا صدایی با این ابهت تو سن 40 سالگی خاموش بشه !
(sm172)(sm172)(sm172)(sm172)