دو کلامم از مادر عروس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asalbanoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دو کلامم از مادر عروس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asalbanoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوبننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تم تجربه کن رو بیشتر دوس دارم هر چند وارث هم خیلی زیباست
رسم ندارین به مهمونا چایی بدین؟
اها بخاطر افطار
بعد افطار به کوچکترین عضوتون بگین چایی بیاره برا جمع زشته (sm120)
سلام عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدای تو
خوبی تو؟(sm127)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چرا دوتا دوتا نقل میگیری (sm2)
تنظیم از کیه؟
واقعا کار ضعیفیه
به خصوص در ترانه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت خوبم به کجا رسوندی زندگیو(sm127)
کجایید بچه های قدیمی (sm127)
خیلی زحمت کشیدین واقعا خسته نباشن ولی به نظرم ویدیوش معمولی بود .
کاش بیشتر شادمهرو نشون میداد . (sm81)(sm81)
حیف این چهره نیست نشونش نده!!!!!
فقط اهنگ (sm118)
(sm171)(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل به قول بچه ها خوب بود
اما ویدئو اصلا انتظارم نبود ... آخه توقع رو بردن بالا سر تاخیر های مکررش ...
لعنت به زیگورات
خوب بودا فقط نمیدونم چرا انقدر کم بود! (sm178)
زیگورات...
تو "یولید" هم میشه این ویدئو رو ساخت. فوقش 3 روزه
اما بعد مدت ها با آهنگ حال کردیم
ویدئو ضعیف بود فقط اهنگ عالی بود
افکت میدین خو بدین ولی چه بی مزه(sm172)
اهنگش خوبه (sm132)
خدائیش خیلی بد بود اصلا یه جوری بود یاد کارای حمید عسکری افتادم (sm25)
یه مقدار مشغله زیاد شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگذره دیگه
آه کم میام
هم من هم بقیه فسیلا (sm120)
کیفیت ارجینال ۴۰۷ MB (sm51)
لینک بده (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه : عرفان سلیمی ؟
مگه تو ویدئو نزده چیزی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
erfan.s
باید خودش باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام اهنگ و سبک جدید شادمهر عالیه
بعضیا الان داغن نمیفهمن این اهنگ هر چقدر بمونه ارزشش بالاتر میره
یادتون که نرفته شادمهر تو موسیقی جلوتر از زمان حرکت میکنه
یه روزی به حرف من میرسید
بعضیا تازه بعد از چند سال شرو ع میکنن به گوش کردن این اهنگ
(sm10)(sm10)(sm10)(sm10)(sm10)(sm10)(sm10)(sm10)(s m10)(sm10)
آهنگ عااااااااالیه... ولی کارگردان حسابی ریده با این ویدیوش...
یه چند تا مورد رو میگم که شاید براتون جالب باشه
اینکه شادمهر داره کارهاشو به ادمای داخل ایران میده که روش کار کنن خیلی خوبه و باعث دیده شدن چهره های جدید میشه
تصمیم شادمهر رو نمی دونم برای چی اینکارو میکنه
ولی احساس میکنم بیشتر درگیر زندگیه شخصیش شده و با بالا رفتن سنش کمی انگیزه کاری رو از دست داده که طبیعیه برای هر فرد از طرفی دیگه هم شاهد کاهش کیفیت اثار شادمهریم تو چند تا ترکی که این 2 سال منتشر شده و امیدوارم بازم شادمهر خودش اهنگسازی و تنظیم کنه کارهاشو و کار شادمهری ازش بیشتر بشنویم
در مورد ویدیو هم می خوام بگم برای کسی مثل شادمهر واقعا این ویدیو با کارگردانی افراد داخل کشور با این موضوع ها و تکنیک های تکراری که هر روز نمونش تو شبکه های ماهواره ای که چندین ساله پخش میشه واقعا افتضاحه
اگه بخوام واقعا مقایسه کنم کارگردان ایرانی فرید خوش طینت که ویدیو های بسیار قوی برای آرش می سازه خیلی تکنینی تر و جلوتره از کارگردانای داخلیه و به نظرم شادمهر باید با این جور کارگردانا کار کنه وقتی در این سطح قرار داره
در مورد عوامل اهنگ هم
موزیک : اشکان خشایی ( که من اصلا کار شاخی ندیدم از این بشر و سعی میکنه برا ادامای معروف کار بزنه خودی نشون بده )
و کسری شجاعی هم کارگردان سابق ویدیو های یاسه
و در اخرم میکس و مستر قوی محمد فلاحی هم واقعا تحسین برانگیزه
امیدوارم بعدا کارهای قوی تر از شادمهر بشنویم
الان نمیشه نظری داد ولی قاعدتا بعد این همه مدت توقع خیلی بیشتر بوده
شاید اینو خواننده های معمولی و داخلی میخوندن براشون عالی بود
نقل قول:
عزیزم شما شادمهری هستی درست بایدم طرفداریشو کنی چه آهنگ خوب بده یا بد
فقط مشکل اینجاس تعصب زیاد از حد نشون میدی منطقی نگاه نمیکنی تمام افراد دیگه هم که انتقاد کردن اینجا نظراشون شبیه هم هست من خود شادمهر و جز بهترین های ایران میدونم شکی هم نیست ولی واقعا منطقی ببینی آهنگ جالب نبود من که جز طرفداراشم زیاد حال نکردم بعد از این همه انتظار گذاشتن انتظارم بیشتر از این بود, از کار قبلی خیلی ضعیفتر بود
امیدوارم انتقادات احترام بگذاریم یه طرفه و رو تعصب چیزی نگیم (sm10)
خب اینم از آهنگ جدید ... آهنگی که با پیشنهاد بچه های ایران بود.
قرار نبود شادمهر با این آهنگ کار خاصی انجام بده ... من اسمشو میذارم دوران گذر . آهنگ شادی هست و حال خوبی داره ... خلاف جهت روحیات خیلی از ماها...
این آهنگ از لحاظ ساختاری هیچ مشکلی نداره هم تنظیم هم ملودی هم صدا هم میکس و مستر ولی خب امضای سبک شادمهر پاش نیست. شاید جذب مخاطب جدید انگیزه ساخت این موزیک ویدئو باشه. خود شادمهر انگیزه ساخت آهنگ مثبت داشت و این کارو انجام داد.
احتمالا با وارث انتظار گوش شادمهریه طرفداراشو به دست بیاره.
شاید اگه این همه وقفه ایجاد نمیشد توقعات این همه بالا نمیرفت
واسه یه همچین سبکی این اهنگ همه چیزش عالی بود
ویدیو هم فقط ایدش جالب بود(شادمهر پروانه ای رو میفرسته به اتاق دختر و پروانه دخترو میکشونه دنبال خودش و در اخر دختر خودش تبدیل به پروانه میشه و میره سمت شادمهر)کارگردانیه سینارت خیییییلی بهتر از زیگوارته.زیگوارت ایده پردازیش ضعیفه همین ایده در ویدیوی معروف هم بود(دختر از دستش دود بلند میشه اینطرف پسره تابلوهای نقاشیش که دخترو کشیده بود اتیش میگیره)
در کل برگ برنده ی این موزیک به نظر من صدای شادمهره
نظر کاملا منطقی و درستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری رفیق (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرم آهنگ مثبتی بود
خوشمان آمد یه جورایی تم جدیدی داشت نسبت به آهنگ های قبلی شادمهر ...
ویدئو چیزی نبود ک این همه طولش بدند...ب نظر من شادمهر دوباره باید با سینارت کار کنه..کارای سینارت فوق العادست
ویدیو بخاطر نشون ندادن بازیگر زن اینجوری ادیت شده بود
یکی نیس بهش بگه تو که میخواستی توی ایران فیلم بازی کنی چرا کلیپ شادمهرو خراب کردی اخه
افکتها خیلی بده
بازم خودش ملودی تنظیم دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمئن باش
وارث تا اونجایی که میدونم ملودی و تنظیم کار خودشه
تجربه کن هم ملودیش کار خودشه
راجع به میکس مستر
یادمه اولین بار که شادمهر از محمد فلاحی استفاده کرد
همه توپیدن بهش ( حتی طرفداراش ) که این کیه و چرا خودش میکس نکرده و این حرفا
به نظرم سرمایه گذاری خوبی بود
میکس مستر کار خیلی خوبه
چقدر تو این آهنگ مث حمید عسگری میخونه (sm2) روزگار عوض شده (sm70)
تجربه کن یه آهنگ فوق العاده میشهنقل قول:
بازم نظرات کشکی و کیلویینقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]