(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
تاپیک شادمهر دیگه حال روز گذشته رو نداره (sm74)
سال نود و هفت مبارک همه دوستان عزیز
امیدوارم سالی پر از موفقیت سلامتی و سربلندی برای همه عزیزان باشه
آرزوی بهترین ها رو برای شما خودم و شادمهر عزیز دارم
ویدئو کنسرتاشو که دیدم خوب شروع شده امیدوارم خوب هم ادامه پیدا کنه
سال نو همگی مبارک ..میدونم واسه گفتنش دیره اما من اوایل سال به اینترنت دسترسی نداشتم .. به هر حال انشالله سال خوبی داشته باشین .. (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
ایشالا
ممنون به همچنین (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر سال دیگه با ی کامینگ سون حال و هوا این تایپیک رو به حالت قبل بر میگردونه.فقط ی لحظه تصور کن....
موزیک و تنظیم : شادمهر عقیلی
شاعر:مو نا برزویی یا سروش دادخواه
کارگردان:سینارت
تهیه کتتده:بهداد کاموری
همه اینا فقط تو سکوت بدون حتی دمو و فقط موقع پخش اسامی درج بشه
تو مایه های انتخاب یا گمت کردم یا حالم عوض میشه هم باشه سبکش
داداش عیده .. تعطیلاته .. خیلیا اینترنت ندارن یا وقت ندارن ولی با اینحال یکی از زنده ترین تاپیک های سایت همینجاست ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تصور کن دی وی دی تصویری یکی از کنسرتهای محشر و کامل شادمهر به طور رسمی منتشر شه .. یا یه کنسرت کامل برگزار کنه و به صورت تصویری ضبط کنه و منتشر شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالی میشه(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]