[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
1 سریال شاخ اومده یادم نمیاد الان .. (sm172)
آره بد جور ریده باید تنظیماشو میداد نینف امیر خاصنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلاغ کوفی (sm2)
تف تو این هورمون مردانه که باعث ریزش مو میشه
(sm2)دهنت صاف این همه حرف زدم فقط اونجایی رو که به میشه به خودت ربط داد و برداشتی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به درد صدای تو نمیخوره.ملودی واسه صداهایی از جنس صدای خودم و معین و اصفهانیه.
تو یه تنظیم کننده و میکس و مستر پیدا کن یه ملودی دارم دو صدایی میخونیم.(sm2)
(sm30)اخبار نشون داد یحتمل کلیپشم بیاد خاتمی چجور تو نماز جمعه گفت نتااااااایاااااائوووووووو ووو (sm2)
نگو دل بریدی خدایی نکرده (sm50)
دمش گرم(sm2)
(sm2)
دوباره پست گذاشت (sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط meysam98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همين رضا آرتيست تو باران تنظيم ميكنه با اف ال
بچه كجايي ؟
سينا سرلك ريد (sm3)
خاك بر سر بي سياست
الآن ميچسبوننش به چاوشي
الان سرلک پست میذاره میگه قمصری رو ریپورت کنید (sm2)
دیگه جوابشو کوبنده بدهید از سرلک اضافی بود.
پاسخ کوبنده(sm2) یعنی برید قمصری رو ببندید به فحش خار مادر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همانطور که قبلاً اعلام شده بود ...
پیام ویدیویی توماس به طرفدارانش: در حال کار روی آلبوم جدید هستم
سلام. خیلی خوشحالم که از این صفحه می توانید ویدیوهای من را مشاهده کنید. یک وقت فکر نکنید که ما بی کار هستیم! برای اثبات این حرفم: ببینید که این دوستان در حال کار روی آلبوم جدید هستند . در حال حاضر مشغول ضبط نمونه (Demo) آهنگ ها هستیم و ...
کریستسن ( تولید کننده و ترانه سرا ) ، پیتر (ترانه سرا ) و فلوریان ( ترانه سرا ) در استودیوی کوبلنز مشغول ضبط نسخه دموی آلبوم جدید هستند
پخش جهانی آلبوم : sony BMG ( اگه اریان آلبوم نده )
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنجاننقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خراب شده از جزیره ی تنب کوچک هم محروم تره.
کلا یه نفر تو شهرمون میکس مستر میکنه اونم آهنگای راکو میرینه.
منم خودم که هیچی بلد نیستم رفیقم گیتارالکتریک میزنه مجبورم ملودیامو بچسبونم به راک بدم اون تنظیم کنه.(sm2)
البته درامم با نرم افزار میزنه.
خلاصه موندم چه خاکی به سرم بریزم.(sm2)
سینا سرلک (sm3)
(sm242) علی قمصری
(sm30)
(sm2)وای خدا چرا امریکا حمله نمیکنه
(sm2)یعنی من میخوام بدونم مغز متفکر اینکار تو سپـاه کی بوده
(sm2)
(sm2)
(sm2) یعنی بجان خودم حیف تو ایران ازادی نیس والا باس فردا صفه اول شرق میبود این تصویر به این اعمقا یه تشری میزدن (sm2)هنوز نمیتونم هضمش کنم
(sm2)باز خوبه کاخ سفیدو فتح نکردن
مگه دفعه اولشون یادت رفته عمام مقوایی درست کرده بودن
(sm2)خدایا توبه داعش میگه داره میاد این شاسکولا رفتن قدس نمادینو فتح کردن خودمونو بخودت میسپاریم دیگه (sm2)
حالا تلفات هم داشته یا نه ؟
(sm2)جان من هواپیماها رو نیگا مث اینایی میمونه که تو فیلمای جنگ جهانی نشون میدن