فحاشی هواداران افراطی رئال به همسر پرز(sm103)
نمایش نسخه قابل چاپ
فحاشی هواداران افراطی رئال به همسر پرز(sm103)
(sm2)فحش زن دادن؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کریس رو از دست ندید یهو توی این اشفته بازار
(sm70)دهن لق خودشو رسوند
نه پرز گی هست همسرش همین حسین گی خودمون طرفدار ارسناله به اون فحش دادن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرز زنش مرده اولتراسورها هم از برنابئو بیرون کرده بخاطر همین ازش کینه دارن بیرون ورزشگاه میرن به زنش فحش میده(sm25)
سعید مدرس دیوانگی
کریس که همش شایعس باو(sm120) پارسالم گفتن داره میره ولی 5 سال تمدید کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshism [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کی میخواد بره بزار بره بالاخره یه روزم فوتبال رونالدو تموم میشه(sm10) رئال بازیکن با تعصب میخواد(sm10)
همونطور که اوزیل رفت و دیماریا بقیه هم میرن(sm120) البته این دوتا بزور فروخته شدن(sm25)
هفته پیش امتحان ریاضی داشتم(sm120) معرفی به استاد(sm120) اگه من تونستم این 2 واحد رو پاس کنم فارغ التحصیل میشم ولی موضوع اینجاس نصف برگه التماس نامس(sm120) بعید میدونم قبولم کنه(sm120) 6 ترمه میشم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] درباره اجرا و همکاران جدیدش در اینستاگرام نوشت: این آقایون بزرگوار همکاران من هستند و همه یک هدف را دنبال می کنیم، نکو داشت آب.
فکر دیگه ای نکنین(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
6 ترمه میشی؟؟؟ اونوقت ناراحتی؟؟؟ باید زودتر تموم میکردی؟؟؟نقل قول: