ایول حال کردم باهات چقدر گرفتی ؟ خیلی هم خوشگله (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مبارکه
نمایش نسخه قابل چاپ
ایول حال کردم باهات چقدر گرفتی ؟ خیلی هم خوشگله (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مبارکه
مبارک باشه میثم عزیز(sm10)
خودت اینجا گفتی میخوام بعدا بگیرم . من از همین جا دیدم (sm120)نقل قول:
فدات ساسان جان عزیزی این کارگاه هادی نمیدونم از کجا فهمیدِ (sm2)
سلامت باشی هادی عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا اینو من دقیق 1 میلیون 50 هزار پاش پول دادم و انصافا و انصافا و انصافا می ارزید
فقط باید باهاش اسکن بگیری تا قدرت بالاش را بدونی چه جوریه بی نظیر هستش
خودش تو کادر برات اسکن میزنه با دی آپ آی بالا و کیفیت خارق العاده
(sm54)یعنی 1 تومن دادی اسکنر . خیلی گرونهنقل قول:
حیف شد گفتم منم پول آمد دستم یکی بگیرم ازین (sm172)
جز انجمنمون دلخوشی دیگه نداریم و هست و نیستمون را میزاریم پاش هادی جان تازه عضو هستیم و وابسته نمیشه کاریش کرد
رفقای ما و خود ما لیاقتمون بهترین چیزهاست من برای جایی که بهترین رفقام اینجا هستن و 90 درصد وقتم را پر کرده و کلی کار یاد گرفتم از جون مایه میزارم
1 میلیون برای عشق چیزی نیستش رفیق (sm127)
اسکنر چقدر گران شده .
معمولی شده 400 تومن . (sm25)
مال صابر شده 500 تومن . (sm138)
من تک تک بغض های دنیارو به آخر هفته بدهکارم
با هر غروب جمعه میمیرم با هر غروب جمعه میبارم ... (sm50)
من تک تک بغض های دنیارو به آخر هفته بدهکارم
با هر غروب جمعه میمیرم با هر غروب جمعه میبارم ... (sm50)