حیف ، فرصتی نیست برای آب شدن در آفتاب (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
حیف ، فرصتی نیست برای آب شدن در آفتاب (sm50)
تهران تمام آرزوهامو ازم دزدید (sm50)
خوب پ وض مزت خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کرج چیکار میکنی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مدام تو کرج تهران قزوین در حال گردشم ، قزوینو به همه جا ترجیح میدم
خیلی شهر خوبیه چه از لحاظ آب و هوا چه از نظر محیط زندگی و ...(sm174)
خوب پ وض مزت خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر فکر کنم مخ کرجی تور کرده (sm120)
نقاشی ساختمون اکثر جاهوشو بلدم...نقل قول:
قزوینم یه ماهی کار کردم خیلی وقت پیش صفا دشت...یه پارکی هم داشت اسمش یادم نیست پره جیجیل بود
احیانا روبروی زندان نمیشینید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] سیستم درس شد؟
من خودم یه تابستون نقاشی ساختمون رفتم خیلی حال میده ریدم به خونه های مردم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]